2777
2789
عنوان

بارداری

83 بازدید | 17 پست

۳۵ هفته ام و الان چارپنج روزه پاهام بیشتر درد شبیه درد پریود ولی خیلی خفیف دارم ولی نه یک سره مثلا هر روز دو سه بار درد میگیره در حد یه ساعت پاهامو گرم میکنم خوب میشه

عادیه؟

نه عزیزم اگر پاهات ورمم داره سریع برو بیمارستان

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ورم ینی چی؟ندارم به نظرم

ینی باد کردن دیگه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نترس شاید کم خونی برو دکتر پیگیر باش 

منم پادرد زیاد داشتم کم خون و فرتین خونم ۳ شده بود

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

نترس شاید کم خونی برو دکتر پیگیر باش منم پادرد زیاد داشتم کم خون و فرتین خونم ۳ شده بود

ازمایش دادم کم خون نبودم قرص اهن میخورم 

عزیزم قضیه امضات چیه؟ ۳۰ هفتگی که بچه بزرگه

میدونم منظورم اینه که کجای پام

هر قسمت از پات خصوصا از رون ب پایین

چه مدته اینطوری؟ چند هفته ای؟ پیگیری نکردی؟

۳۴ هفته ام

۲،۳ هفته ای میشه درد دارم

دکتر قرص نوشت اما نخوردم 

ب جز قرص تقویتی هیچی نمیخورم میترسم برا نی نی بد باشه

دیگه درد رو تحمل میکنم شبا ک از پادرد بیدار میشم

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
۳۴ هفته ام۲،۳ هفته ای میشه درد دارمدکتر قرص نوشت اما نخوردم ب جز قرص تقویتی هیچی نمیخورم میترسم برا ...

خب اگه دکتر رفتی که مشکلی نیست

انشاالله به سلامتی زایمان کنی

ازمایش دادم کم خون نبودم قرص اهن میخورم عزیزم قضیه امضات چیه؟ ۳۰ هفتگی که بچه بزرگه

کیسه آبم خشک شد

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

۳۴ هفته ام۲،۳ هفته ای میشه درد دارمدکتر قرص نوشت اما نخوردم ب جز قرص تقویتی هیچی نمیخورم میترسم برا ...

پشت گوش ننداز برو دکتر 

شاید تیروئید داری