2777
2789

حالا خود استاد راهنما چیکار میکنه😂

نقشش خیاره عزیزم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من استاد مشاوره جدای از مشاوره تحصیلی مشاوره روانشناسی هم هست مثلاً دانشجوهایی که حراست بهشون گ ...

منظورش استاد مشاور پایان نامس 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

حالا خود استاد راهنما چیکار میکنه😂نقشش خیاره عزیزم

یه درسو افتادم حالم گرفته 

از اون طرف چون پیش‌نیازه باید برم درخواست بدم و استاد مشاورم هم امضا کنه. حالا موندم از کجا پیداش کنم

یه درسو افتادم حالم گرفته از اون طرف چون پیش‌نیازه باید برم درخواست بدم و استاد مشاورم هم امضا کنه. ...

اهااااا 

استاد مشاوره دوره منظورته

خب باید اینو از اموزش بپرسی استاد مشاور دورتون کیه

آره ممنونم هعی🥲😂

هر ورودی و مقطع فرق میکنه مشاورش کیه 

در کل کاغذ بازیه نگران نباش دانشگاتون دولتی یا ازاد رشتت چیه

هر ورودی و مقطع فرق میکنه مشاورش کیه در کل کاغذ بازیه نگران نباش دانشگاتون دولتی یا ازاد رشتت چیه

دولتی ام یکی از رشته های کادر درمانم 

تازه ترم یکم یه درسو افتادم البته تو فرجه اش مریض بودم توی ترمم نخوندم. 

توی کانال دانشگاه فرم رو فرستادن گفتن چاپ کنید 

برای متن درخواست چی باید بنویسیم؟

خودمون از قبل باید پرکنیم فقط ببریم استاد مشاور و گروه درسی امضاش کنن؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم 

دولتی ام یکی از رشته های کادر درمانم تازه ترم یکم یه درسو افتادم البته تو فرجه اش مریض بودم توی ترمم ...

پس تقریبا همکاریم

خدایی دانشجوی وزارت بهداشت بودن سخته نمره قبولی برا ما ۱۲ کارشناسی و ۱۴ ارشده سختههههه

نه فرمو چاپ کن برو آموزش خودشون میگن چی بنویسی و خطاب ب کی

عه خوشبختم خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون

خواهش  موفق باشی🙏