2777
2789
عنوان

کار مامان درست بود یا نه

165 بازدید | 8 پست

سلام دخترا چطورین خوبین امیدوارم حال دلتون عالی باشه🤍

دخترا من با یه پسری در ارتباط بودم که 6 سال هی میاد و میرفت مامانم اینا قبول نمیکردن ولی بالاخره خلاصه با اصرار پارتنرم و خانواده اش منم گفتم دوسش دارم اینا مامانم قبول کرد اونم با یه شرط حالا شرط اش چی بود این بود که خونه و ماشینش به اسم من بزنه بعد مامانم راضی بشه به این ازدواج پارتنرم بدون هیچ سوالی گفت باشه ولی من یه جوری شدم نمیخوام فکر کنه پول واسم مهمه😔اصلااا اولویت اول من پول نیست نمیدونم به نظر شما کار مادرم درست بود؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

درود فدات تو خوبی امیدوارم حال توهم خوب و خوش و عالی باشهبزار بزنه ب اسمت ایراد ندارهبای😅🙏

ممنونم جانم😂🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار مادرت درسته یه وقتا پدرو مادر چیزی تو طرف مقابل میبینن که میگن نه مخصوصا پدرها که خیلی راحت از قیافه طرف میفهمن چند مرده حلاجه بعدشم بزار شوهرت بدونه بدست اوردن تو کار سختی بوده قدر تو رو بدونه چیزی که راحت بدست بیاد و طرف راحت به باد میده

کار مادرت درسته یه وقتا پدرو مادر چیزی تو طرف مقابل میبینن که میگن نه مخصوصا پدرها که خیلی راحت از ق ...

اخه همچنین پسری نیست چیزی بگه میترسم خانواده اش فردا بگن هنوز عقد نکرده میخواد صاحب خونه و ماشین بشه🥲

اخه همچنین پسری نیست چیزی بگه میترسم خانواده اش فردا بگن هنوز عقد نکرده میخواد صاحب خونه و ماشین بشه ...

مهم نیست .. خانواده شوهر هرجور باشی هرکار کنی باز یه چیزی برای حرف زدن پیدا میکنن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

اخه همچنین پسری نیست چیزی بگه میترسم خانواده اش فردا بگن هنوز عقد نکرده میخواد صاحب خونه و ماشین بشه ...

اشکال نداره بزار اینجوری فکر کنن اگر هم چیزی نخوای میگن دختره فقط هول شوهر بود میخواست از خونه باباش فرار کنه خلاصه هر کار کنی حرف و میزنن پس به نفع خودت پیش برو 

مهم نیست .. خانواده شوهر هرجور باشی هرکار کنی باز یه چیزی برای حرف زدن پیدا میکنن

به خدا خسته شدم همین جوری میگن من پسرشو جادو کردم 6 سال میاد میره مقصر منو میدونن😔

اشکال نداره بزار اینجوری فکر کنن اگر هم چیزی نخوای میگن دختره فقط هول شوهر بود میخواست از خونه باباش ...

ممنونم عزیزم🤍