2789
عنوان

اخه چرا

107 بازدید | 19 پست

بعد از کلی بدبختی 30 میلیون پول دستم داره میاد خودم گوشیم داغونه لبتابم داغونه مامانم میگه اونو بده داداشت بذاره بانک دو ماه دیگه باهاش وام بگیره ماشینشو عوض کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان یه حس بدی دارم انگار که من ادم بدی ام

اون این حسو بهت میده که به خواسته اش برسه 

تو آدم بدی نیستی 

حق توه ماله توه 

هیچکس با گرفتن حقش ادم بدی نیست

اون مادر بدیه که فقط شومبول پسرشو میبینه 

اون این حسو بهت میده که به خواسته اش برسه تو آدم بدی نیستی حق توه ماله توه هیچکس با گرفتن حقش ادم بد ...

البته میگن بده دو ماه دیگه که بهش دام دادن پولتو پس میده

اگه پس داد بیا من خودم بهت دو ملیون شاباش میدم ساده نباش

تا حالا چند بار بهشون قرض دادم پس دادن ار پس دادنش مطمئنم اما اصلا چرا بابد انقد از من انتظار داشته باشن. ینی اگه پس بده به نظرتون بدم؟

تا حالا چند بار بهشون قرض دادم پس دادن ار پس دادنش مطمئنم اما اصلا چرا بابد انقد از من انتظار داشته ...

نده 

پس هم داد نده فداتشم

چرا میزاری همه چی عادت شه براشون بعد دیگه وظیفه تو شه

دو بار نه بگو بهشون حساب کار دستشون بیاد

نده پس هم داد نده فداتشمچرا میزاری همه چی عادت شه براشون بعد دیگه وظیفه تو شهدو بار نه بگو بهشون حسا ...

اخه خودم لازم دارم اون کارمند حقوق ثابت داره من بیکارم بعد کلی وقت یه پولی دستم اومده. وقتی جدا شدم همه ی طلاهامو به جای پول وام جهیزیه که برام گرفتن دادم بهشون بعد گردنبندمو دادن به برادرم برای اینکه ماهی 1.5 میلیون بهشون قصد پرداخت کنه چون میگفت نمیدم

اخه خودم لازم دارم اون کارمند حقوق ثابت داره من بیکارم بعد کلی وقت یه پولی دستم اومده. وقتی جدا شدم ...

عزیزم

چرا انقدر فک میکنی مقصری اخه تو فداتشم من

اینهمه نا حقی هم بهت کردن تو سختی ام اینجوری لا منگنه بودی چرا فک میکنی تو بدی 

جدا شدی پول جهیزیه ات را برگردوندی خوب خانواده ات یزید هستن که پس گرفتن کی دلش میاد اخه کجای قانون گفته چیزی که ماله تو بوده رو باید پس بدی 

فداشتم یکم خودتو  دوس داشته باش به فکر خودت باش 

اولویت اول خودت هستی 

نه مادر نه پدر نه برادر 

هیچ کس اندازه تو مهم نیست هیچکس اندازه تو کوتاه نیومده 

خودتو فدای بقیه نکن . یادت باشه ادم از نزدیک ترین عزیزانش همیشه بدترین ضربه رو میخوره نه از دشمن