2777
2789
عنوان

موندم برم سر کار یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرخصیت تموم شد 2 سال بیمه بیکاری بگیر بچت خیلی کوچیکه گناه داره

نمیشه عزیزم 

بعد از پایان مرخصی زایمان تا دو سالگی بچه بیمه بیکاری تعلق نمیگیره دقیقا به دلیل اینکه همین کاری که شما میگین رو خیلیا انجام میدادن 

واسه همین بیمه یه قانون گذاشته که کارفرما در صورت برگشت کارمند بعد از مرخصی زایمان حق اخراج کارمندش رو تا دو سال نداره لذا بیمه بیکاری هم بهش تعلق نمیگیره 

من از 9 ماهگی پسرم برگشتم سرکار .الان پسرم دو سال ونیمشه.اگر واقعا نیاز مالی نداشتم عمرا میومدم سرکار. تازه من اداره دولتی کار میکنم و همه میگن حیفه. ولی ترجیح میدادم بمونم پیش پسرم و نصف روز رو به علایق خودم می پرداختم.

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  

من موقعی که بچه هام کوچیک بودن نرفتم سر کار دوستام با وجود بچه کوچیک رفتن الان استخدام هستن منم هیچی.بچه اون ها بزرگ شدن.بچه من هم بزرگ شد.خیلی پشیمونم با کوچکترین حرف پسرم می رنجم مشاور بهم گفت اینقدر زندگیت رو فدا کردی که انتظار نداری بچه ات یه نه ساده بگه بهت

من خودم بچه اولم تازه4سالشه و بچه دوم 8ماهه. از ماه بعد هم باید برم سرکار نهایت می خواستم تا دو سالگی بچه م مرخصی بگیرم.  ولی هیچ جوره از پس قسط و وام برنمیایم.  البته بعد دو سالگی بچه شرایط خیلی عالی میشه.. 

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
نمیشه عزیزم  بعد از پایان مرخصی زایمان تا دو سالگی بچه بیمه بیکاری تعلق نمیگیره دقیقا به دلیل ...

خب شما یکی دو ساعتم ساعت شیر داری درسته؟ میشه تقریبا تا ظهر دیگه اگر بتونی پیش مامان و آبجی بزاری یه حقوق بدی یا مثلا مهد خیلی نزدیک خوبه

من از 9 ماهگی پسرم برگشتم سرکار .الان پسرم دو سال ونیمشه.اگر واقعا نیاز مالی نداشتم عمرا میومدم سرکا ...

کی نگه میداره پسرتو ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
چرا پشیمونی میتونم بپرسم البته دوس داشتی بگو

چون افسرده شدم ،حسرت روزایی ک سرکار بودم رو میخورم .

اونجا روحیم خوب بود صبح زود بیدار میشدم .الان میخوابم تا ۱۱

اصلانمیفهمم چطور روز گذشته 

بیشتر از مد و مسائل روز خبر داشتم .

دید جامعه نسبت به خانمای کارمند بهتره.

کسی بهم حرفی میزد اصلا برام مهم نبود 

الان انگار حرف خاله زنکی همه برام مهمه .

تیپم بهتر بود .هر چی میخواستم میخریدم 

دستم تو جیب خودم بود .

خلاصه پشیمونم.

خواهرشوهرم از سه ماهگی بچه رو گذاشت پیش مادرش تا الان که هشت سالشه. خودشم شش صبح میرفت اضافه کار اجباری هم داشت دیگه 9 شب میرسید خونه فقط واسه اینکه کارش دولتی بود و از دست نده.

اما من اصلا از تربیت بچه راضی نیستم.باز اگه مهد میزاشت خیلی بهتر بود. بچه باید تو دوسال اول فقط یه نفر ازش مراقبت کنه و فقط تو یه خونه باشه.آسیب دیده شدیدددد به نظرم😐

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من خودم بچه اولم تازه4سالشه و بچه دوم 8ماهه. از ماه بعد هم باید برم سرکار نهایت می خواستم تا دو سالگ ...

تحصیلاتتون چیه و حقوقتون چقدره اگه دوس داشتی بگو

من از 9 ماهگی پسرم برگشتم سرکار .الان پسرم دو سال ونیمشه.اگر واقعا نیاز مالی نداشتم عمرا میومدم سرکا ...

منم مث شما تازه از 5 ماهگی گذاشتم اومدم الان 3/5 سالشه اما واقعا گاهی حسرت میخورم بهترین روزای بچمو از دست دادم دیدن بزرگ شدنش خیلی خوبه اینم بگم هر قدر شما شب براش وقت بزاری جبران روز نیست ضمنا وظایف دیگه هم هست و همسرتون و هم خستگی زیاده

خواهرشوهرم از سه ماهگی بچه رو گذاشت پیش مادرش تا الان که هشت سالشه. خودشم شش صبح میرفت اضافه کار اجب ...

خوشبحالش مامانش نگه میداره از 3ماهگی تا 8سالگی !!!! مامان من اهل نگه داشتن اینجوری نیس 48 سالشه میگه اعصاب بچه ندارم 😩😓 

از چه لحاظ میگی اسیب دیده س چجوری میشن ؟