2777
2789
عنوان

موندم برم سر کار یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست
حالا پشیمون نیستید.چقد میگذره از موقعی که ندفتید

اصلا به تربیت بچه میرسم راضیم بعضی روزا بهش فکر میکنم که دوباره برگردم ولی میگم بچه بیارم که یکی دیگه نگه داره پس چرا بچه آوردم

کارم هم همش تو استرس

یکساله نميرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم پنجاه سالشونه با اینکه عاشق بچه هامه ولی حوصله نگه داشتنشونو نداره انگار خودشم دوس داره ...

واااای مامان منم عشق نفریح وبیرون رفتنه همیشه هم وقتش پره منم اگه بخوام پسرمو بذارم پیشش از 5روز قبلش باید بگم ... ولی مادرشوهرم بچه ی دخترشو از نوزادی تا 3سالشه الان هرروز به دندون کشیده شاید توی این 3سال 10 روزپیش نبوده بچهه .. خواهرشوهرم شیفته گاهی شده مثلا عروسی دعوت بودن با خودش اورده بچه رو دخترش نبوده ... 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

پسر من 7 ماه با بچه ی خواهرشوهرم تفاوت سنی دارن ... اون با اینکه یکسرهههه پیش مادرشوهرم و پدرشوهرم و خواهرشوهر مجردم هست و توی ساختمونشون با عمو عمه و مادرو پدر پدری زندگی میکنن و دورش حساااابی شلوغه ولی اصلا اجتماعی نیس توی جمع که میریم از اول تا اخر میجسبه به یکی ازینا مخصوصا به مادرشوهرم ... ولی پسر من مجلس گرم کنه جمعه همیشه 😂 با اینکه من رفت و امد زیادم به یدونه خالمه و مامانم خواهرو برادرم ندارم ماهی یبارم برم سمت خانواده شوهر ... بنظرم بودن مادر کنار فرزند توی اعتماد بنفسش خیییییلی تاثییر داره 

واااای مامان منم عشق نفریح وبیرون رفتنه همیشه هم وقتش پره منم اگه بخوام پسرمو بذارم پیشش از 5روز قبل ...

حالا من موافق هم نیستم بچه یکسره پیش مامانم باشه ولی خب برا یه مدت کوتاه هم نمیتونم حساب باز کنم..خودشون میگن بیار بذار ولی خب من میبینم بیشتر علاقه دارن برنامه های خودشونو داشته باشن یا خودشونم با من بیان بیرون..

من تک دخترم کس دیگه ای هم نیست بذارمش

حالا من موافق هم نیستم بچه یکسره پیش مامانم باشه ولی خب برا یه مدت کوتاه هم نمیتونم حساب باز کنم..خو ...

منم مثل خودت یه دختر تنهای بی خواهر و برادر فلک زده ام 😂

پسر من 7 ماه با بچه ی خواهرشوهرم تفاوت سنی دارن ... اون با اینکه یکسرهههه پیش مادرشوهرم و پدرشوهرم و ...

پسر منم اعتماد به نفس خوبی داره..با اینکه کسی رو ندارم ببرمش پیششون ولی چون با من بوده هم خیلی روحیه اش شاده هم شیطونو باحاله

ولی بچه هایی که با غیر مادرشون بزرگ میشن انگاری یه جورایی خجالتی ترن و زیاد روابط اجتماعیشون خوب نیست