بچه ها ما تو دوران عقدیم ،با نانزدم به مشکل خوردیم سر خیلی مسائل یکیش پرخاشگریشه،خلاصه دو هفته قهر بودیم اومده باهم صحبت کنیم دستشو اورد جلو صورتش که بزنه تو صورت من بعد بهش گفتم ببین کنترل نداری میخواستی منو بزنی برگشته میگه میخواستم صورتمو بخارونم تو ب من بدبینی دستم بشنکنه اگ بخوام تورو بزنم!!!!میگه پرخاشگریم لحظه ایه زود اروم میشم بعد عروسیمون خیلی ارومتر میشم تو بذار بریم زیر یه سقف اوننوقه منو ببین!!به نظرتون هم چین کسی بعدا کتک میزنه؟؟؟؟؟دوسش دارم یه سری خوبیاهم داره ولی دیگه حس خوبی ازش نمیگیرم میخوام جداشم!میگه بعد عروسیمون تنها حق نداری بری بیرون تنها حق نداری مغازه بری،لباسای خودم ک خودم خریدم از قبل کهنه شده میخوام بندازم بیرون بحث داریم میگه ننداز دور نگه دار،خودشم لباس کهنه و تکراری میپوشه همش با اینکه خیلی لباس و کفش داره کافیه رو یه وسیلم چیزی بریزه رو لباس لکی بیفته عصبی میشه شدیداا،لباساشو نو نگه داشته انقدر کوچیک شده بهش از لحاظ روانی تو این زمینه مشکل داره انگار،خونه خریدیم با طلاهای من زده به اسم مادرش به بهونه یداینکه ادارع دیگه مزایا نمیده بزنم به اسمم ک بهونست هر انتقادی کنم پرخاش شدید میکنه،یه بار رفتیم شمال سر خرید تیشرت و اینا اشک منو دراورد تو خیابون،جلوی خانوادم میاد خجالت میکشم بخاطر لباساش همشون کهنه قدیمی لباس داره ولی نمیپوووووشه...و اینم بگم من با ازدواج باهاش از لحاظ مالی و سطح زندگی و محل زندگی و خانواده قراره از لول ۱۰۰ برم منفی ۱۰!!!!ارزش داره؟؟