2777
2789

سلام عزیزم من تعریفشونو خیلیییی شنیدم توی نت یعالمه اشز زبون بیماراش شرح زایمان خوندم اکرا هم طبیعی خیلی راضی بودن خودم ولی نرفتم پیش ایشون

خدایا لطفا یدونه دختر سالم به من بده 😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا لیاقت داشتن اسم یه دکتر رو نداره.

نزدیک بود منو هم به کشتن بده.همش سرش تو گوشیشه ،وقتی میری توی اتاقش باید ۵دقیقه صبر کنی تا جواب کامنتاشو بده.نمیدونم از کجا مدرک گرفته که اینقدر سرسری مریضاشو معاینه میکنه.

لطفا به هرکسی رسیدید بگید برای بارداریشون این دکترو انتخاب نکنن

🌹میشه لطفا منو یک صلوات مهمون کنید.ممنونم🌹
بدترين دكتري كه ديدم سارا ميرزنده دل هست با مسوليتيش داشت منو پسرمو به كشتن ميداد

چرا همه جا الکی نوشتی من بخاطر یکی مثل تو میخواستم دکتر و عوض کنم خداروشکر که نکردم هم من هم خواهر شوهرم و یازده نفر از دوستای کلاس بارداری پیشش زایمان کردیم عالی بود من همش میگم خدا خیرش بده الکی بخاطر پیامای دروغی رفتم پیش فرشته کریمی 5 ماه بعد گفت زیر میزی ندی نمیام همه هم نوشتن عالیه الکی دکتری ک بی وجدانه چجوری میشه عالی باشه بعد خوندم راجب مرکز امید و شجاعی دبدم یارو اصلن ماما دکتر نیست خیلیا رم بدبخت کرده رفتم اونجا دوسه نفر اومده بودن شاکی بودن  کاش ی ذره بجای خراب کردن الکی وجدان داشته باشید 

خیلی دکتر بد،بی تربیت بی ادب بیشخصیت،بی لول و‌ بددهنیه،

اولا که ۲ بار رفتم پیشش هر سری ۴ ساعت و ۵ ساعتتت معطل شدم با کمر درد شدید،از بس سرش تو گوشیش بود وقت نمیکرد مریض ببینه اصلا براش مهم‌نبود این همه خانم باردار بیرون معطلن،بعدم که اعتراض کردن از تو اتاقش داد زد(فک کننن دکتر چقدر بیشخصیته که از تو اتاقش داد رد)که من سرم شلوغه بابد بشینید تا نوبتتون شه در صورتی که اصن شگردش همینه که الکی مطبشو شلوغ نگه داره بگه اره سرم شلوغ،بعدم خودش هیچ کاری نمیکرد همه کارارو دستیارش انجام میداد چندتا سوال ازش پرسیدم اینقدر با لحن بدی جواب داد،بعدم با یه تشخیص اشتباه باعث شد من دو هفته تمام استرس بکشم تا برم سونوگرافی و متوجه شه اصن تشخیصش اشتباه بوده،خلاصه که بدتریننن دکتری که تو زندگیم دیدم ایشون بود،خداروشکر زود متوجه شدم و دکترم و عوض کردم.

بدترين دكتري كه ديدم سارا ميرزنده دل هست با مسوليتيش داشت منو پسرمو به كشتن ميداد

با بی مسئولیتیش جنین ۱۴ هفته من از بین رفت

خدا ازش نگذره...

بعد از سونو هم که مرگ جنین اعلام شد و آزمایش خون منم نرمال نبود، بیمارستان نیکان رفتم نیومد ی سر بزنه و گفت بر ای سقط برو بیمارستان امام خمینی

اونجا تجهیزاتش بهتره

منو پذیرش نکرد

خدا ازش نگذره

چرا همه جا الکی نوشتی من بخاطر یکی مثل تو میخواستم دکتر و عوض کنم خداروشکر که نکردم هم من هم خواهر ش ...

من به شخصه داغی رو دلم موند بخاطر عدم تمرکز ایشون در ویزیت ها که هیچ وقت حلالش نمیکنم