2777
2789
عنوان

کلاس گذاشتن😂😂😂😂😂😂

116 بازدید | 14 پست

تو آشناهای ما اگه ی گوشی بخری یا ماشین جدید عوض کنی تو خیلی باکلاسی و همه از تو حرف میزنن و تمام پولشون میدن این کارو میکنن که باکلاس به چشم بیان بعد همه این ها رو تحویل میگیرن اینا دنبال اینن ی چیزی بگیرن که تو مهمونی حرف اینا باشه و از اینا صحبت کنن سطح درآمدشون خیلی نیست ولی تموم،پولشون و خرج میکنن تا اون چیزو بخرن و همه بهشون توجه کنن از اونجایی من پشت کنکوری ام هیچ کی آدم حسابم نمیکنه چون از این چیزا نمیخرم همه پول و واسه کنکور خرج میکنم بقییه با اینا خوبن تمش با اینا صحبت میکنن تو مهمونی و مراسم ها دلم میشکنه من چون،این،کار ها رو نمیکنم نباید منو تحویل بگیرین چرا انقد پز میدین شاید ی روز همه چی برگشت اون موقع چیکار میکنین نه که پول نداشته باشم همشو خرج کنکور میکنم

عقده توجه دارن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق تر از همه شون تویی ک داری برای تحصیلات هزینه میکنیباریکلا انشالا موفق باشی

اره واسه تحصیلات هزینه میکنم خیلی هم هزینه زیادیه ولی درست نیست کارشون چون مثه اینا نیستم منو،آدم حساب نکنن خیلی با من حرف نمیزنن با من تو مراسم ابنا نمیرقصن دنبال اینا هستن این کار منو ناراحت میکنه

کار خوبی میکنیبهشون نگو واسه کنکور میخونی وگرن بعد کنکور زنگ میزنن نتیجه بپرسن😂

من نگفتم که پشت کنکور موندم آره زنگ میزنن ولی اینکه کسیو آدم حساب نکنی چون چیز اینجوری نمیخوره خیلی بده من برا کنکور خرج میکنم چیزی نمیگیرم نمیشه به اونا اینجور توجه کنین با من نه

این که بقییه به اینا،توجه میکنن منو آدم حساب نمیکنن ناراحت میشم

اونایی که به اینا توجه میکنن ظاهر قضیه رو فقط میبینن

تو هم حتما این هزینه هایی که کردی یه جا نتیجشو میگیری و موفق میشی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

مرسی🥰

❤️😘

آره ی روز از این رفتار با من کردن خیلی پشیمون میشن

هیچ وقت نگوکسی ب من توجه نمیکنه فامیل دیگ کش کدوم شلواردیگه مترسم اسی شوهرکنی میخای چیکارکنی وقتی ببینی ک مادرشوهرجاری بت محل نمیزارن بایدپوستت کلفت باشه بزارمحل ندن عزیزمگه دارن اب ونون تومیدن بدم نبینشون مجبورت ک نکردن

هیچ وقت نگوکسی ب من توجه نمیکنه فامیل دیگ کش کدوم شلواردیگه مترسم اسی شوهرکنی میخای چیکارکنی وقتی بب ...

نه به کسی نمیگی چون پشت کنکوری ام کسی آدم حسابم نمیکنه به اونایی توجه کنن که لباس جدید خریدن یا ی ماشین خریدن درس میخونم چون چیزایی میخوام خیلی بیشتر از اون چیزیه اینا بخوان توجه کنن قبلا باهام خوب بودم چون پشت کنکوری ام مسخرم میکنن ی روز از این رفتارهایی کردن خیلی پشیمون میشن البته منم محلشون نمیزارم اونا اینجوری میکنن

نه به کسی نمیگی چون پشت کنکوری ام کسی آدم حسابم نمیکنه به اونایی توجه کنن که لباس جدید خریدن یا ی ما ...

تفنگ نزاشتن بیخ گلوت ک بایدببینشون براارامشت ی خط قرمزبکش روشون تمامممممممم ایناهمینومیخان ک سستت کنن نزارب هدفشون برسن