2777
2789
عنوان

مادرشوهر دزد

510 بازدید | 38 پست

واقعا دارم سکته میکنم دیگه- مادرشوهرم دزده از همه چی میدزده لباسام ظرفام جورابام حتی مواد غذایی خونه حتی لباس زیر- اینا ب درک ظرف و ظروفای نو خسته شدم بخدا شاید فکر کنید احتیاج داره ولی نه اصلا وضعش خوبه و اینکه اگر ب خودم بگه حتما بهش میدم یکبار گفت کتریت چقد خوش رنگه گفتم ببر مال خودت هربار از لباسام خوشش اومده گفتم ببر حتی لوازم ارایش بهش میدم هر چی دوسداره یکبارم خسیس بازی درنیاوردم نمیدونم چه مرگشه بخدا 

شوهرم خیلی از این کار مامانش خجالت میکشه قشنگ معلومه اما منم سعی میکنم ب روم نیارم بیشتر وقتا اما پنج شنبه خونمون بود و رفت شب اومدم سیب زمینی سرخ کنم کل خونه رو زیر و رو کردم مایتابم نبود بدبختی میدونید چیه؟من همون یدونه مایتابه رو داشتم برای سرخ کردن سیب زمینی سایزش مناسب بود و تازه 1 هفته بود خریدمش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خدا من چ گهی بخورم چ غلطی کنم منو از دست این عوضی نجات بدی کل جهازمو دزدید کم بود ب این 4 تا چیزم رحم نمیکنه بعد پروعه میرم خونش جلو چشمم از وسایلم استفاده میکنه اون دفعه میگم مامان تی شرتت چقد قشنگه میگه تو ک خودت از این داری من تن تو دیدم خوشم اومد رفتم عینشو خریدم خدایا یا منو بکش یا اینو راحتم کن 

میخواد هر کی باشه باید جلوش وایسی

اینجوری ک زندگیتو تلخ میکنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ای خدا من چ گهی بخورم چ غلطی کنم منو از دست این عوضی نجات بدی کل جهازمو دزدید کم بود ب این 4 تا چیزم ...

چرا زبون نداری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دست کجی یه مریضیه نیازم نباشه ورمیدارن میندازن دور ولی برمیدارن

باید چیکار کنم؟دفعه قبل اومد خونه مامانم مانتو و لباسای مامانمو دزدید چاقوهای خونه مامانمو دزدید جلو خانوادم از خجالت اب شدم گفتم حتما تو اسباب کشی گم شده ولی دفعه بعدش خونه مامانم اینا مانتو مامانمو پوشید اب شدم از خجالت 

میخواد هر کی باشه باید جلوش وایسیاینجوری ک زندگیتو تلخ میکنه

چند بار بهش گفتم مثلا این لباسه چقد اشناس یا فلان وسیله منو ندیدی بروش نمیاره یکبارم شوهرم بهش گفت بس کن خستمون کردی ما بتو اعتماد داریم رات میدیم تو خونه سریع گفت مگه من چیکار کردم ی شرت این حرفارو نداره ک-اخه شرت منو برداشته بود پوشیده بود بعد شسته بود پهن کرده بود رو بخاری دایی شوهرم یهو اومد اونجا مامانشم شورتو برنداشت- شوهرمم با من دعوا ک چرا شورتتو شستی انداختی اینجا منم اصلا خونه نبودم پشمام ریخت دیگه سر همین دعوا شد گفتم شورت من ک یکماهه گم شده این مال من نیس ک شوهرم فهمید مامانش دزدیده

چند بار بهش گفتم مثلا این لباسه چقد اشناس یا فلان وسیله منو ندیدی بروش نمیاره یکبارم شوهرم بهش گفت ب ...

راهش نده ب شوهرت هم بگو من دیگه خسته شدم

باید چیکار کنم؟دفعه قبل اومد خونه مامانم مانتو و لباسای مامانمو دزدید چاقوهای خونه مامانمو دزدید جلو ...

روانیه

ب شوهرت بگو ببرش دکتر دارو استفاده کنه

وسایلت رو از خونش بیار

یبار صندل منو نو خریده بودم دزدید باز برداشتم دوبار شال و روسریمو برداشتم چندبار بشقابامو برداشتم و چاقو چنگالامو قشنگم گفتم ک این مال منه گفت عه حتما اشتباهی اوردی اینجا اه اخه من دیوونم مگه؟ی دفعه کلمن به چ بزرگی رو برداشته بود میگم مامان داشتی میومدی چیزی دستت نبود که این چیه داری میبری؟میگه عه مگه نشونت ندادم از سر کوچتون کلمن خریدم فک میکنه من کصخلم وسایل خونه خودمو نمیشناسم خدا ازش نگذره