2777
2789
عنوان

حس میکنم پیرم

107 بازدید | 14 پست

اینقد بهش فکر میکنم که به خاطرش دارم گریه میکنم😔 کاش بمیرم راحت شم اینقد بهش فکر نکنم 

۲۰ سالمه چند ماه بعد ۲۱ میشم  

نسبت به بقیه این حسو ندارم فقط برای خودم اینطوریم

منم وقتی بیست سالم شد همین حسو داشتم الان سی سالمه باز همین حسو دارم بنظرم نباید بهش فکر کرد دل مهمه جوون باشه سن فقط یه عدده

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا ۲۴/۲۵ سالگی این حسو نداشتی؟

هرساله که سنم می‌ره بالا یه سال بزرگتر میشم مخصوصا روز تولدم این حسو دارم میگم بنظرم روز تولد رو باید عذا گرفت نه جشن چون سن آدم می‌ره بالا تر و ..ولی خب اشتباه میکنیم این فکرای منفی باید از خودمون دور کنیم

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

هعی منم مثل توام، ولی به خودم میگم خب اگ ۴ سال عمرم تو دانشگاه تلف نمیکردم باید یه جای دیگه تلف میکر ...

نه من هنوز نرفتم🤦‍♀️ امسال پرستاری آزاد قبول شدم مرخصی گرفتم باز دارم کنکور میدم

ورودی ۴۰۱ هستی؟چرا دانشجوهاش تا قبل ترم ۶ راضین از وقتی میرن ترم ۶ و ۷ همه ناراضی میشن؟🤦‍♀️ به نظ ...

آره، نمیدونم شاید بخاطر اینه که خسته میشن ولی من از ترم ۳ پشیمون شدم

معلمی واقعا عالیه، همون حقوق کارمندی پرستاری رو میگیری(شاید یذره کمتر) با کار ۱۰۰ برابر راحت تر