2777
2789
عنوان

یادمون باشه

137 بازدید | 9 پست

سلام و عرض ادب

هوا بسیار سرده و اکثر نقاط کشور برف و بارونه که نعمت خداست و خدارو شکر،اما ،اما خیلی از موجودات دیگه از جمله سگ ها و گربه ها و پرندگان  که تو این سرما،مجبورن دنبال غذا باشن،شاید ساعتها یا روزها گرسنه بمونن.تروخدا لطفا حتی شده در حد یه تکه نون ،هاشونو داشته باشیم ،تا این روزا بگذره.دیروز با شوهرم رفته بودیم سمت لاهیجان برای کاری.خودمون تو یکی از روستاهای گیلان زندگی می‌کنیم.سگها و گربه ها حیرون و سرگردون یه لقمه غذا بودن،منم تو ماشین همیشه غذا خشک میزارم و بهشون دادم.طفلی یه سگ که معلوم بود بچه داره،جلو در نونوایی بربری ایستاده بود،منتظر بود یکی بهش نون بده.یدونه خریدم ،گرفت دهنش و برد برای بچه هاش.خیلی گناه دارن این فرشته ها.کمکشون کنیم.💜🐕🐱🐣

خدا خیرتون بده، یه روز داشتیم میرفتیم جنگل، هوا سرد بود ، یک سگ که مشخص بود بچه داره و باید بهشون شیر بده دنبال ماشینمون اومد، گرسنه بود و غذایی نبود، ما هم غذامون ته چین بود، یه رون مرغ از داخل قابلمه برنج دراوردم انداختم براش، قیافه شوهرم🤔🤔🤔 خانم جان سردش میکردی سوخت حیوون بیچاره، گفتم اونم بفهمه داغه نمیخوره و صبر میکنه 😂😂تو این روزهای سخت و سرد که غذا کم پیدا میشه درسته باید کمک کرد به موجوداتی که ممکنه گرسنه بمونن و غذا نداشته باشند، اما در حالت عادی غذا دادن به حیوانات مخصوصا سگها دست بردن تو اکوسیستم طبیعی هست و آسیب زا هست هم برای انسان و هم حیوان

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

مادر شوهرم طبقه همکف ما زندگی میکنه

بلا استثنا هر صبح یه کاسه پر نون ریز ریز میکنه میریزه تو حیاطش برا یاکریما

یه روز که دیرتر از قرار همیشگیش بزاره  یاکریما سر دیوار با سرو صدا متوجهش میکنن که دیر کرده و...

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا خیرتون بده، یه روز داشتیم میرفتیم جنگل، هوا سرد بود ، یک سگ که مشخص بود بچه داره و باید بهشون شی ...

درسته عزیزم،نباید دیگه تو کار طبیعت دخالت کرد.ولی رشد بی رویه تعداد این حیوانات بی پناه،اینه که ارگانی باشه که واکسینه و عقیمشون کنند،مثل اکثر کشورای دنیا ،باید جمعیتشانو ما انسانها که وارد محیط زندگی اونا شدیم،کنترل کنیم.وظیفمونه اصلا.که متاسفانه...

شما سیدی و به خدا خیلی نزدیکتری.تروخدا براشون دعا کن که گرسنه نمونن.من خیلی ناراحت میشم،وقتی یه بی‌پناه و گرسنه میبینم.ممنونم

مادر شوهرم طبقه همکف ما زندگی میکنهبلا استثنا هر صبح یه کاسه پر نون ریز ریز میکنه میریزه تو حیاطش بر ...

خدا خیرشون بده،منم برا پرنده ها تو باغ لونه درست کردم و غذا بهشون میدم.مادر همسرتون میدونن که چه عشقی داره این کار.خودتم یکبار امتحان کن.من کف دستم براشون غذا میزارم ،گنجشکا میان و میخورن،خیلی خوبن.

خدا خیرشون بده،منم برا پرنده ها تو باغ لونه درست کردم و غذا بهشون میدم.مادر همسرتون میدونن که چه عشق ...

همچنین شما هم عزیزم...اره میگه وقتی میریزمش توی حیاط تو دلم ثوابشو برا صدقه رفع بلا از بچه های تو از خدا درخواست میکنم

اتفاقا منم روی تراسم همیشه پره از نون و پوست میوه و...

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
همچنین شما هم عزیزم...اره میگه وقتی میریزمش توی حیاط تو دلم ثوابشو برا صدقه رفع بلا از بچه های تو از ...

خیلی خوبه،انرژی مثبت این کار،کل زندگی آدمو نورانی میکنه.خداونداشکرت بابت این فرشته های زمینی و مهربون که خالصانه نگاه محبت آمیزشونو نثار ما میکنن.برای یه گربه مادر و سه تا بچش تو باغ غذا و آب میزارم،مادرشون بچه هاشو صدا میکنه که بخورن،خودشم با نگاه تشکرآمیز منو نگاه میکنه

همچنین شما هم عزیزم...اره میگه وقتی میریزمش توی حیاط تو دلم ثوابشو برا صدقه رفع بلا از بچه های تو از ...

سلام عزیزم. خوبی خواهر. خانواده خوبن ان شالله؟ممنون از محبتت خواهر. خدا خیرت بده ان شالله ، ان شالله که درد و غم و بلا به دور باشه ازتون. پیام محبت آمیز و قشنگتو دیدم اما همون موقع تو یه تاپیکی نظر دادمو بالای دویست تا برام پیام اومد و گم کردم پیامتو. الان دیدمت عزیزم. خواستم بگم از همون راه دور ، گرمای محبت و لطفت دلم رو گرم کرد و قلبمو آروم کرد. فهمیدم برای دوست داشتن نیازی به بُعد مکان نیست. همینکه یکی رو که هرگز ندیدی و کیلومترها ازت دوره اما احساس عشقش رو در کنار خودت حس میکنی خیلی خیلی باارزشه♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام عزیزم. خوبی خواهر. خانواده خوبن ان شالله؟ممنون از محبتت خواهر. خدا خیرت بده ان شالله ، ان شالله ...

سلام از ماست عزیزم. شما خوب باشین مام به لطف خدا و شما خواهر عزیزم بحمدالله خوبیم...ممنون از ابراز لطف و محبت و دعای خیرتون. عزیزم چه اشکال داره گلم پیش میاد دیگه  منم بعضی وقتا یادم میره پیام طرفو جواب بدم دوراز جون از سر دشنمی و بی احترامی و...نیستش که...خواهر خوبم من کی باشم امیدوارم خونه ی دلتون گرم و منور به مهر و رحمت خداوند تعالی باشه.

اتفاقا این نظر منم هست یکی دوتا دوست دارم که هفت پشت غریبه هستن، توی استخر باهاشون دوست شدم اگه بگم از خواهر خودم بیشتر دوسشون دارم شاید باورتون نشه

شادو پیروز و برقرار باشین بانوی مهربون🌹❤️🙏

سلام از ماست عزیزم. شما خوب باشین مام به لطف خدا و شما خواهر عزیزم بحمدالله خوبیم...ممنون از ابراز ل ...

سلام عزیز دلم. الحمدلله که حالتون خوبه. خواهس میکنم عزیزم. شما بزرگوارین و عزیز 🌷. این وسعت نظر و محبت شماست که افراد رو حذب شما میکنه خواهرجون ♥️🥰😘