2789
عنوان

چیکار کنممم

108 بازدید | 7 پست

بچه‌ها چند روزیه حس میکنم همسرم داره بهم خیانت میکنه یه شماره‌ای بهش زنگ میزنه جلوی ما یا جواب نمیده یا میره بیرون جواب میده قبلا اصلا اینطوری نبود شماره‌شو دراوردم دادم یکی زنگ زد خانوم بود الان چیکار کنم بنظرتون

باهاش صحبت کن

چه صحبتی کنم اخه قبلشم باهمدیگه قهر بودیم اقا فقط بخاطر اینکه یه روز چادر سر نکردم منو با ج*ده‌ها و ه*زه‌های خیابونی یکی دونست چ حرفی دارم باهاش بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرتو حفظ کن

نزار بپره 

دیر بشه دیگه بدرد نمیخوره

لج بازی کارو خراب میکنه الان وقت درک کردنه

بعدا ب حسابش رسیدگی میکنی فلا باهاش خوب خوب باش

بهونه نده دستش

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

همسرتو حفظ کننزار بپره دیر بشه دیگه بدرد نمیخورهلج بازی کارو خراب میکنه الان وقت درک کردنهبعدا ب حسا ...

شش ساله که دارم همه‌جوره باهاش کنار میام هواشو داشتم اخه فقط این نیس اشتباهش ک اگه تو این شش سال فقط همین یبار اینکارو میکرد میگفتم باهاش یجوری کنار میام توی شش سال زندگی کارایی کرده ک بخام بگم رمان میشه خودش

چقد درک کنم

شش ساله که دارم همه‌جوره باهاش کنار میام هواشو داشتم اخه فقط این نیس اشتباهش ک اگه تو این شش سال فقط ...

خوب الان چاره چیه ؟

میخوای زندگیتو خراب کنی ک چی بشه 

باید بتونی بسازیش 

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد