2777
2789

😔کلی دنبال کار گشت پیدا نکرد‌

کار ازاد هم تجربه نداره راه بندازه 

واقعا دیگه خسته شدم 

نمیتونم ادامه بدم 

همیشه بی پول و بی هدف میگردیم 

عروسی که نتونستیم بگیریم سر خونه و زندگیمون هم نتونستیم بریم

چیکار کنم بنظرتون چاره دیگه ای دارم؟؟

دلم گرفته میخوام بشینم زار بزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا که خدا بخواد و درست بشه

عزیزم وقتی باهاش ازدواج کردم کلی برای آینده امید داشتم برنامه ریزی کرده بودیم ولی هیچی اونجوری که می‌خواستیم نشد هیچی

فعلا که روز به روز دارا شرایط بدتر و بدتر میشه 

آخه خدا چیکار کنه دیگه

خوب موقت بره اسنپ تا کار پیدا شده براش 

میگن درآمدش خوبه 

نامزدتون چند سالشه ؟ تحصیلاتش چیه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خوب موقت بره اسنپ تا کار پیدا شده براش میگن درآمدش خوبه نامزدتون چند سالشه ؟ تحصیلاتش چیه

۲۸ سالشه فوق لیسانس مهندسی شیمی داره

همه شرکتا رفت برای کار هیچی به هیچی

فقط میگن بهتون خبر میدیم ولی خبری نمیشه

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

اسنپ کجاش صرف داره اخه؟

همش میره برای هزینه های ماشین

۲۸ سالشه فوق لیسانس مهندسی شیمی دارههمه شرکتا رفت برای کار هیچی به هیچیفقط میگن بهتون خبر میدیم ولی ...

عجیبه رشتشو که شرکتهای داروسازی شنیدم میخوان 

برای تدریس دانشگاه نمیتونه اقدام کنه؟ حتی قراردادی و غیر رسمی 

خوب با این فوق لیسانس تا الان چه کاره بودن عزیزم فقط تحصیل کردن؟ 

برای اسنپ خیلیا رو دیدم که کلا خرج زندگیشون از این راهه و درآمدهای بالا هم زیاد دیدم ازش

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چیکار باید کرد واقعا این چه وضعیه اخه

کدوم شهری؟

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅