2777
2789
عنوان

غم نرسیدن

71 بازدید | 11 پست

من درگیر غم نرسیدنم ۶ سال گذشته و ازدواج هم کردم غمگینم جوری ک انگار زخمم تازس واقعا اون شخص اگه میشد هم بهش بر نمیگشتم اما غم نرسیدن غم اینکه تلاش نکرد برا رابطمون خیلی سخته مثلا دو نفرو میبینم ک پای هم موندن به هم رسیدن دلم میگیره خیلی اذیت میشم  همش دلم میگیره گریه میکنم 

سیگار میکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۲ بار مثل سگ عاشق شدم و هر دوبارم نرسیدم فکر کن توی سالای مهم زندگبم بودم انقد زجه میزدم که ...

منم میخوام برام مهم نباشه ولی واقعا شکستم خسته شدم هرکار کردم برسیم نشد ک نشد خیلی دلم گرفته 

منم میخوام برام مهم نباشه ولی واقعا شکستم خسته شدم هرکار کردم برسیم نشد ک نشد خیلی دلم گرفته

کسی که داری بخاطرش ریه هاتو خراب میکنی ارزشی برات قائل نبود پس بیخیالش شو و کاری کن اسمت رو که میشنوه از حسادت بمیره

کاربری مال دوتا دوست اسکله💋

کسی که داری بخاطرش ریه هاتو خراب میکنی ارزشی برات قائل نبود پس بیخیالش شو و کاری کن اسمت رو که میشنو ...

اینطوری نبود نشد ک بشه انقدر سنگ انداختن جلومون نشد ک بشه  انگار تقدیر نخواست

اشتباه می‌کنی! وقتی میگی هیچ تلاشی نکرد یعنی لیاقت تورو نداشته! وگرنه خودشو به آب و آتیش میزد! طرف هیچ تلاشی نکرده و هیچیشم نیس! بعد تو ۶ ساله غصه می‌خوری؟!☺️

بخدا (می‌خواستم بگم دیوونه‌ای!😁☺️ ولی نگفتما !😁) 

آخه بجای اینکه خوشحال باشی که خدا دوستت داشته و اونو ازت دور کرده ، نشستی غم نرسیدن داری؟☺️

فک کن رسیده بودی! می‌دونی عنوان پستت الان چی بود؟

غم جدایی!!😁 بعد محتواش :

با اینکه همو دوس داشتیم اما تو ۶ سال گذشته برای زندگیمون هیچ تلاشی نکرد!😁 نه چیزی داشتیم بخوریم! نه لباسی ، نه تفریحی! آخرش بهم برخورد و الان با ۷ تا بچه جداشدم !😁 غم جدایی سخته !😁😂

درسته که لحنم شوخی بود اما اگه واقع‌بین باشی می‌بینی که بیراهم نمیگم !

برو زندگی‌تو کن ! بگو خدایا شکرت! عاشقتم خدایا ! چون فهمیدم عاشقمی و منو از یه زندگی سیاه نجاتم دادی!☺️

بخدا جدی میگم!☺️

برا منم دعا کن 🙏 ☺️ 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

باورت میشه خودمم به همین فکر میکنم

خب پس

گذشته گذشت ول کن

فقط خودتو داری عذاب میدی و شک نکن حتی یک ثانیه هم اون شخص یاد تو نمیفته

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

اینطوری نبود نشد ک بشه انقدر سنگ انداختن جلومون نشد ک بشه انگار تقدیر نخواست

میگه وقتی دونفر که ادعاشون میشه همو میخاستن به هم نرسیدن،شک نکن که یکیشون از ته دل اون یکیو نمیخاسته

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟