sah_ri مدیر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 438 عنوان کپسول ویتامین e روزی یکی خوبه بخورم | مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 19 پست من ویتامین e واسه پوستم گرفته بودم چند روز زدم رو پوستم مواد داخلشو بعد دیدم جوش زدم آخه خیلی چرب بود دیگه نزدم داروخونه ای گفت بخوری هم خوبه روزی یه دونه خوبه بخورم؟ یا هفته ای یا چند روز یه بار دیگه واسه چی خوبه 1403/12/04 | 02:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alonebano عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3972 گلم کیست سینه شمابرطرف شد چون من خودم هم دارم نهولی خیلی کمتر شده دیگ با دست نمیشه تشخیص داد تو سونو مونده بودن اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمهوه. بی گومان حز دهکهم دیسان هر کورد بم. نیشتمانیشم... کوردستان. من دلداری کوردستانم ❤️🙂
sah_ri مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 438 من روزی یه دونه سه روز خوردمکارخدا بود دوستم دید.اون دوروز ازشدت سردردداشتم سنگکوب میکردم وای واقعا هفته ای یه دونه خوبه
bnaaaa عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 797 نهولی خیلی کمتر شده دیگ با دست نمیشه تشخیص داد تو سونو مونده بودن ایشلا به زودی برطرف بشه شماهر روز ویتامین ای میخورید
alonebano عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3972 ایشلا به زودی برطرف بشه شماهر روز ویتامین ای میخورید فدات عزیزمانشالله برای شماهمیمدت طولانی خوردم دو ورق میخوردم دو ماه قطع میکردم سونو میدادم و باز شروع میکردمو الانم کامل قطع کردمخطرناکه دیگ اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمهوه. بی گومان حز دهکهم دیسان هر کورد بم. نیشتمانیشم... کوردستان. من دلداری کوردستانم ❤️🙂
bnaaaa عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 797 فدات عزیزمانشالله برای شماهمیمدت طولانی خوردم دو ورق میخوردم دو ماه قطع میکردم سونو میدادم و باز شر ... قربونت گلم زنده باشی ممنون ازاینکه وقت گذاشتی