2777
2789

من حدود یک ماه پیش پیش دکتر سارا بابا احمدی لبم را ژل زدم اوف چشمتون روز بد نبینه لبم در حد المپیک ورم کرد و کبود و سیااااااااااااه یک سری دارو بهم داد که باعث بشه زودتر خوب بشه ولی مگه خوب میشد اگه قبلاً ژل نزده بودم فکر میکردم که لب من اینطور واکنش داده ولی من دفعه قبل پیش دکتر دیگه ژل زدم دریغ از کوچکترین ورم یا کبودی  الان هم که یک ماه از تزریقم گذشته اصلا لبم قشنگ نشده هم اردکی هم لب. ناهموار و زشت درصورتی که من خودم لبهای درست و گوشتی داشتم خواستم یکم گرد تر بشه ولی ... الان هم رفتم که آنزیم بزنه گفت ممکنه آنزیم بزنم یک تیکه آب بشه یک تیکه نشه تازه تو مطبشون یک خانمه اومد اونقدر بیخودی حرف زد و  برای یک سی سی پنج تومن ازم گرفت 😭😭😭😭😭😭😭

خیر نبینن واقعا 

ولش کن تا خودش از بین بره 

دفعه بعد برو همون جای قبلی ک رفتی بزن 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عید را چی کار کنم با این لبها روم نمیشه جایی برم 🙈

رژ قرمز بزن برو💋😂🤌

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

عزيزم دكتر خوب واسه فسلر اب كسي را پيدا نكردين

دكتر مجلسي چطوره؟

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
متاسفانه هر چی میگردیم تو نی نی سایت و این ور اون ور کسی تجربه واقعیش را نمیگه آدم تو تله نیوفته مخص ...

سارا بابااحمدیی یکی از بی سواد ترین و مزخرف تریف دکتراست اگه صورتتون براتون مهمه نکنیدددد این کارووو