2777
2789
عنوان

نوزادم همش میخاد بخوابه

205 بازدید | 16 پست

سلام ،،امیر علی من 5 روزشه،،شبا بیدار میشه فقط برای شیر خوردن،،توی روز کلا خوابه،،نگرانم،،زردی 10 داره،،دکترش گفته هنوز بالا نیست ک بستری بشه،فعلا با دارو بیار پایین

میترسم زردیش بره بالا،،،

اطلاعی دارین یا راهنمایی کنین ممنونم بچه ها🙏🙏💕

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

هزار رقم بازی میکنم با دست و پا و چونه هاش،،ولی ابدا ،،بیدار نمیشه

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احیانا توقع که ندارید پاشه فوتبال بازی کنه😂😂😂😂😂😂😂 نوزاد همش خوابه دیگه

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

عزیزم خودت آب انار طبیعی بخور نی نی رو شیر بده زردیش خوب میشه ..😊

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

میدونم بچه باید بخوابه،ولی دکترش گفته مرتب بهش شیر بده و شکمش کارکنه،،،خب چیکار کنم 😕

وااای کاش بچه منم اینجوری بشه . پسره کوچولوی همیشه خواب به به عالیه کیف کن .

الهییییی😊😊💃

عزیزم خب باید بخوابه دیگه. طبیعیه . بدای زردیش هم حجامت گوش ببرش . با دفعه اول حل میشه اگر نشد تا سه بار به فاصله ده روز ببرش. 

تا بالا نرفته ببرش که انشاالله کارتون به بیمارستان نکشه.