2777
2789
درد مادرشون به جونت بزنه پ چطه پاچه میگیری وا انگار جاریمی

عریزم زندگی شما به من ربطی نداره برو اصن ۳۰ تا بچه بیار 

من میگم لازم نیس جار بزنی ک ی نفر بخاد با حرفای شما تحریک بشه و با وضع داغون زندگیش ی بدبخت به این دنیا اضاف کنه وگرنه برو اصن ۴ قلو دیگه هم بیار ولی لازم نیس هوار بزنی من ۲۰ تا بچه دارم ..

میگن چرا انقدر گریه میکنی ؟؟ .. مگه اونا میدونن شبایی که به تهش رسیدم فقط خودم بودم اشکام .. نامردیه اگه هروز و شب یادشون نکنم ..💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۴۰ دیره برا بچه اوردن .اون بچه بعدها خجالت میکشه بری دم مدرسش انگار مادربزرگش هست

میتونه به خودش برسه تا جوون بمونه و ترگل برگ گل🥰

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

اینا دستشون به گوشت نمیرسه من خودم پنج سال نازایی داشتم همش زر میزدم خودمون بچه نمیخوایم حالامیومدم ...

دور از جونت

الان داری؟

اتفاقا اینا با این دید نباید بچه بیارن چون همینایی که بار اون خانم کردن شامل خودشون میشه 

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

چقدر راحت اینجا نسخه می‌پیچند و راحت توهین میکنن.

من خودم ۴۲ سالمه و پسرم ۳ سالشه.

از خیلی از مادرهای ۲۰ ساله حوصله و صبر دارم.

اهل نق و غر زدن نیستم.

شماها برید مواظب زندگی خودتون باشید 

اقلیت کمی از مادرها ک فقط و فقط اسم مادر بودن رو یدک میکشن

و سن هاشون هم کمه.

یه مادر ۴۰ ساله حداقل پخته تر رفتار میکنه و بخاطر فرزندش سعی میکنه از لحاظ جسمی مواظب خودش باشه.

پس خواهشا هر زمان ک خودتون دوس داشتید مادر بشید 

مادر بودن ب سن نیست

بله گلم فرق داره به منم ربطی نداره ولی اینجا از هر قشر و سنی هستن این خانم رسما داره ترویج بچه آوردن ...

نه عزیزم فکر میکنی اونی که بخواد میاره نخواد نمیاره ما یه زنداداش داریم عروساش هر کدوم ۵ شش تا بچه دارن یعنی یکی بیاره بقیه هم باید بیارن مسابقه اس ولی فقط اونان اطرافیانشون اینطور نیستن میدونی چی میگم مثلا منی که میدونم نمیتونم هرگز نمیارم اونیم میتونه میاره اونیم که بقول شما داغون مثل این فامیل ما حرف کسی روش اثر نداره وگرنه اینهمه میگن بابا بسه همینا رو نمیتونی خرج بدی به کتفش میگیره میاره 

اونیم که با یه حرف اغفال شه که دیگه هیچی 

الان دیگه مردم بخوانم نمیتونن بیشتر از یکی دوتا بیارن تعداد کمی توانایی دارن خدا برکتشون بده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
میتونه به خودش برسه تا جوون بمونه و ترگل برگ گل🥰

همه چی ک فیس و اندام نیس

هرچیم بخوایم منکر شیم ک سن عدده از تغییرات جسمی گریزی نیس

من خودم ۴۳ سالمه اندام و فیسم حداقل ۱۰ ، ۱۵ سال کمتر نشون میده ولی دیسک کمر دارم و ...

عریزم زندگی شما به من ربطی نداره برو اصن ۳۰ تا بچه بیار من میگم لازم نیس جار بزنی ک ی نفر بخاد با حر ...

چرا به شعور مخاطب توهین میکنی ما خودمون عقل داریم و وضعیت خودمونو میدونیم که بیاریم یا نه نیاز به گفتن یا نگفتن شماها نداریم

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

بله گلم فرق داره به منم ربطی نداره ولی اینجا از هر قشر و سنی هستن این خانم رسما داره ترویج بچه آوردن ...

یکی که کش تمبونش شل باشه و با حرف یکی دیگه تصمیم بر بچه دارشدن بگیره احمقتر از هر احمقی بچه دارشدن یه تصمیمی بین زن و شوهر تاکید می‌کنم زن و شوهر حتی بچه ی دیگه هم نمیتونه دخالت کنه دوست عزیزمون هم صرفا شرایط زندگی خودشو گفت

من خودم با دوتا بچه ۳ و ۴ساله همه جا ،همه جا میرم برعکس دختر خالم بایه بچه و کمک گرفتم از مادرش و ابجیش و شوهرش پاشو از خونه بیرون نمیزاره 

شرایط زندگی من و تو و یکی دیگه فرق داره آدم عاقل با عقل خودش تصمیم میگیری.  یکی بچه داری رو غول دوسرمیکنه باخودش یکی هم میگه ۱۰تا بچه هم میتونم نگهدارم. 

بهتر نسبت به همدیگه احترام داشته باشیم۱

عزیزم من موافق بچه ی زیادنیستم ولی اونی که فقط بایه حرف وتبلیغ فرزندآوری وبدون توجه به شرایط مالی وخانوادگی خودش بخوادبچه بیاره اوضاعش معلومه دیگه 

هیچ آدم عاقلی بایه حرف وتبلیغ اقدام به بچه دارشدن نمیکنه

اون خانم هم پستاش مرتبط بااین تاپیکه وزندگی شخصیش اینجوریه .

تهدیدهم نکرده که بگه فلانی تو حتمابایدبچه بیاری 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید