عزیزم هیچوقت از این حرفا ناراحت نشو خدا به وقتش برات ساخته ..بلاخره هرکس بسته به شرایط زندگی خودش نظ ...
ان شاءالله..ممنونم مهربون❤️
ان شاءالله هرچی از خدا میخوایی بهت بده 🥰
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
تا سی هشت سالگی دوران طلایی باروری هست و تا چهل و شش سالگی می تونی بچه سالم دنیا بیاری .منم می خوام ده سال دیگه سومی بیارم ان شاءالله،این بچه هام بزرگ میشن تا اون موقع کمک می کنند.زن عموم چهل و دو سالگی یه دختر آورد سالم و باهوش و خوشکل الآن هم شونزده سالشه .تازه زن عموم پیر که نشده جوون تر هم شده .بچه داشتن به آدم انگیزه میده سالم وجوون بمونه
نه شما شرایطت با ما فرق داره من بچه ی اولم ۱۲ سالشه شوهرم یکبار با زور ازم جدا شده اصلا نمیشه روش حس ...
عزیزم ان شاءالله دلتون پر از آرامش❤️
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
ریسک بالا داره!چون شما دیدی بنا بر این نیست که همه اینطوریهعلم ثابت کرده!
چی رو ثابت کرده!؟اتفاقا چند وقت پیش پایان نامه ای رو دیدم تو همین مورد(من فقط صفحه اولش رو تو سایت دیدم) که مادرهای۴۰سال به بالا چون از همه لحاظ به بلوغ کامل میرسن،فرزندانی زیباتر و باهوش تر به دنیا میارن...
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻