ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اینو دیگه باید به خودت و شرایطت رجوع کنی در نظر بگیر یه تصمیم شخصی داری میگیری که زندگی خودت و یه آدم دیگه و حتی آدمهای دیگه رو میخوای متحول کنی یه بچه که بیاد اول باید ببینی شرایط مالی و روحی و جسمیت چیه، آیا میتونی بچه رو خوب تربیت کنید، میتونی از لحاظ مالی بچه رو تأمین کنی و حوصله ی بچه داری رو دارید و هزاران مورد دیگه هست که برميگرده به خودت اینکه کسی بیاد نظر بده بازم تجربیات خود اون آدمه یا تجربه ای که از دیگران گرفته ، اگه که شاد و سرزنده ای خیلی هم خوبه ولی بنظر من تو سن کم مادر شدن خیلیی قشنگتر و بهتره هم برای مادر هم بچه چرا چون بیشتر حوصله ی بچه رو داری ،هم اینکه بچه رو بیشتر درک میکنی چون فاصله ی سنی کمتری دارید اما اگه فاصله ی سنیتون حتی زیاد هم باشه اگه بچه رو بتونید درک کنید و خودتونو بتونید بذارید جاش و بفهمیش اوکیه
دقیقا مثل منی ک ۳۵سالمه ومجردم معلومم نیست کی بختم باز بشه؟ ؟؟
اینجا از همه شهرها هستن و طبیعتا هرکی نطرشون با توجه به خونوادش ودور بریاش میده
اونی که۱۳ سالگی رسم دارمد ازدواج کنند طبیعتا سن ۲۰ هم براشون دیره و اونا که بالا ۳۰ رسمشون شوهر بدن زیر ۳۰ خیلی زوده ولی شعودشون نمیرسه هر نظری میخوان بدن و باید کلیت جامعه رو در نظر بگیرن نه عرف محل زندگی خودشونو
الان طرف ممکن ازدواجم کرده بچه دار نمیشه یهو ۴۰ بچه دار میشه خوب این حرفا دل ی نفر میشکنه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید