خب من تو کلاسمون معلم گفت تو گروه کی هستی چون نمیدیدم امد جلو پیش دوستام گروهی خوشم نمیاد.. بعد معلم ماهم قبلا گفته بود بیا داخل گروه اونا من چند هفته پیش اونا نشستم و باهام کار کردن بعدش به معلم حالا گفتم تو گروه اینام بعد دختره گفت تو گروه ما داد زد بد نگام کرد بعدش گفت نه فلانی داخل گروهمون نیست بعد هیچکس از من خوشش نمیاد بی دلیل من تازه امدم همه مثل سگ نگام میکنن مگه من چمه.. از مدرسه همچیز متنفرم بزور میرم.... اذیتم میکنن حتی اونروز موهامو کشیدن جدی من چمه 😭💔
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا غلط کرده موهاتو کشیده برو به ناظم با مدیر بگو بخ یه ورت هم نگیرشون به جهنم که از تو خوششون نمیاد مگه قراره همه تورو دوست داشته باشن خودت تنهایی لذت ببر دوست نداشتن بهتر از دوست بد داشتنه
وا غلط کرده موهاتو کشیده برو به ناظم با مدیر بگو بخ یه ورت هم نگیرشون به جهنم که از تو خوششون نمیاد ...
ممنونم ولی حتی چندششون میشه کنارم بشینن من بابام مریضه... مامانم همینطور... دختره بابام دیده بابام سن کمه بعدش دختره بابام دیده میگه بابات پیره از اینجور حرفا شبش گریه کردم...😭💔دلم برای خانواده خودم میسوزه بخدا
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
ای بابا ول کن ناراحت نکن خودت رو عزیزم اگه باز به خودت و خانوادت توهین کردن با ناظم درمیون بذار و با ...
ناظم اصلا پسرا میان تو حیاط کاری نمیکنن چه برسه این موضوع کلا از اول رفتم مدرسه اذیتم میکردن تا الان.... 😭💔حتی یبار یه پسر بود به فامیلم توهیین کرد کلا... حتی به خانوادم