2789
عنوان

من بدم چمه

64 بازدید | 12 پست

خب من تو کلاسمون معلم گفت تو گروه کی هستی چون نمیدیدم امد جلو پیش دوستام گروهی خوشم نمیاد.. بعد معلم ماهم قبلا گفته بود بیا داخل گروه اونا من چند هفته پیش اونا نشستم و باهام کار کردن بعدش به معلم حالا گفتم تو گروه اینام بعد دختره گفت تو گروه ما داد زد بد نگام کرد بعدش گفت نه فلانی داخل گروهمون نیست بعد هیچکس از من خوشش نمیاد بی دلیل من تازه امدم همه مثل سگ نگام میکنن مگه من چمه.. از مدرسه همچیز متنفرم بزور میرم.... اذیتم میکنن حتی اونروز موهامو کشیدن جدی من چمه 😭💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اخه چرا بریم کلاس داخل خونه درس بخونیم بهتره... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

الانم نمیاین یعنی چی؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا غلط کرده موهاتو کشیده برو به ناظم با مدیر بگو بخ یه ورت هم نگیرشون به جهنم که از تو خوششون نمیاد مگه قراره همه تورو دوست داشته باشن خودت تنهایی لذت ببر دوست نداشتن بهتر از دوست بد داشتنه

اشک شو،اما نه تو غم.

وا غلط کرده موهاتو کشیده برو به ناظم با مدیر بگو بخ یه ورت هم نگیرشون به جهنم که از تو خوششون نمیاد ...

ممنونم ولی حتی چندششون میشه کنارم بشینن من بابام مریضه... مامانم همینطور... دختره بابام دیده بابام سن کمه بعدش دختره بابام دیده میگه بابات پیره از اینجور حرفا شبش گریه کردم...😭💔دلم برای خانواده خودم میسوزه بخدا 

ممنونم ولی حتی چندششون میشه کنارم بشینن من بابام مریضه... مامانم همینطور... دختره بابام دیده بابام س ...

خیلی یه بابام بد گفت میگه پیر و فلان بهمان... 

ممنونم ولی حتی چندششون میشه کنارم بشینن من بابام مریضه... مامانم همینطور... دختره بابام دیده بابام س ...

عجب خب برو خودت تنها بشین تو به کسی نیاز نداری هرچی گفتن اصن محل نده بهشون ببینن حساسی بدتر اذیتت میکنن

کلاس چندمی

اشک شو،اما نه تو غم.

عجب خب برو خودت تنها بشین تو به کسی نیاز نداری هرچی گفتن اصن محل نده بهشون ببینن حساسی بدتر اذیتت می ...

میدونم بچم ۱۵سالمه 😭💔

هشتمم )) :💔

بابام ۲۳سالگی ازدواج کرد بچه دار شدن بزور من امدم عذاب کشیدن تا من بیام 😭💔 بعد دختره به مامانم میگه فلان بهمان حتی به بابامم گفتم توهیین کرد 

میدونم بچم ۱۵سالمه 😭💔هشتمم )) :💔بابام ۲۳سالگی ازدواج کرد بچه دار شدن بزور من امدم عذاب کشیدن تا م ...

ای بابا ول کن ناراحت نکن خودت رو عزیزم 

اگه باز به خودت و خانوادت توهین کردن با ناظم درمیون بذار و باهاشون برخورد کن

اشک شو،اما نه تو غم.

ای بابا ول کن ناراحت نکن خودت رو عزیزم اگه باز به خودت و خانوادت توهین کردن با ناظم درمیون بذار و با ...

ناظم اصلا پسرا میان تو حیاط کاری نمیکنن چه برسه این موضوع کلا از اول رفتم مدرسه اذیتم میکردن تا الان.... 😭💔حتی یبار یه پسر بود به فامیلم توهیین کرد کلا... حتی به خانوادم 

ناظم اصلا پسرا میان تو حیاط کاری نمیکنن چه برسه این موضوع کلا از اول رفتم مدرسه اذیتم میکردن تا الان ...

چی بگم والا خب اگه میشه مدرست رو عوض کن برو یه جای بهتر

اشک شو،اما نه تو غم.

چی بگم والا خب اگه میشه مدرست رو عوض کن برو یه جای بهتر

میترسم اونجا بدتر باشن.... من فقد پیش دبستانی خوب بود از اول به بعد تا الان عذاب کشیدم.. 

میترسم اونجا بدتر باشن.... من فقد پیش دبستانی خوب بود از اول به بعد تا الان عذاب کشیدم..

سرچ کن ببین منطقه ی شما کدوم بهتره برو غیرانتفاعی خیلی خوبه 

عزیزم متاسفم امیدوارم مشکلاتت حل بشن

اشک شو،اما نه تو غم.