2777
2789
عنوان

سخت بلند شدن

229 بازدید | 12 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم من یه مدته بلند شدن از هر جایی سختم شده قبلش وسط کمرم درد داشتم الانم که بلند شدن سختم شده من حتی تو خونه هم یه جا بشینم و قصد بلند شدن کنم به زور پا میشم حتی حیاط هم واسه یه چیزی برم اونجام به زور پا میشم خواستم بدونم کسی هست مثل باشه??

قبل اینکه حرف دکترو بزنین اینو بگم من دکترو نمیتونم برم 

چیزای سنگین بلند کردی؟ شاید کم آب شده بدنت که حالت خشک شدن میگیره کمرت ورزش مناسب هم خوبه مناسب کمر

سلام عزیزم نه من کار سنگین کنم جمع کردن پتوهاس ککار سنگین اونجوری نمیکنم البته یه سری کارهای خونه با منه مثل ظرف شستن و تمیز کردن گاز و خونه و اینا بعد من چهارشنبه رفتم خرید و یه سری خرید کردم که به زور اوردم بعد جارو کشیدنی دست درد میگیرم من از اونایی هستم که همه کارهامو اروم میکنم یعنی دستم کنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم نه من کار سنگین کنم جمع کردن پتوهاس ککار سنگین اونجوری نمیکنم البته یه سری کارهای خونه با ...

منم معمولا بعد خرید اینجور میشم بخصوص که خونه ما طبقه چهارم و آسانسور نداریم و انگار بعدش مدتی میشینم دیگه کمرم صاف نمیشه موقع بلند شدن

منم معمولا بعد خرید اینجور میشم بخصوص که خونه ما طبقه چهارم و آسانسور نداریم و انگار بعدش مدتی میشین ...

ما خونه مون ویلایی و قدیمیه و هم کف هست و فقط یه پله داره یعنی اونو برم پایین بعدش از خونه میرم بیرون در مورد کم ابی هم بگم من اب یا اصلا نمیخورم یا کم میخورم ولی میلم به چایی زیاده من اب طعم دار بیشتر دوست دارم ولی چون جنبه ی خوردنشو ندارم ترجیح میدم چایی بخورم 

منم معمولا بعد خرید اینجور میشم بخصوص که خونه ما طبقه چهارم و آسانسور نداریم و انگار بعدش مدتی میشین ...

سلام عزیرم فضولی نباشه تو واسه دردهات دکترم رفتی؟؟

گاهی وقتا ولی بیشتر کمرم خشک میشه نمیتونم صاف کنم بعد اینکه مدت طولانی میشینم

منم بلند میشم دستم تو کمرمه به نظرت ممکنه به خاطر وزنم باشه؟؟؟

اخه دیروز سه بار وزننمو چک کردم یه بار ۷۶ بود دو بار ۷۵ مامان و ابجیم میگن وزنت خوبه دفعه اخر تو ایام فاطمیه با ترازوی داروخونه امتحان کردم ۷۴ بودم 

74 که زیاد نیست بیشتر مربوط به کیسه های خریده فک کنم

میدونی منن wc رفتنمم کلی طول میکشه یعنی نشستم زیاده البته wc من با بقیه یه فرقی داره الانم که جونم در میاد تا پاشم