2777
2789
عنوان

حس خیانت شوهر

479 بازدید | 17 پست

احساس میکنم شوهرم توی محل کارش بهم خیانت میکنه، یبار به یه دختری زنگ زد سر صبی همینجوری با این لحن گف میتونی بیای؟ اونم گف نه. شوهرم گف من به جات میام نگران نباش باشه تو برو به کارت برس. منم خوابالو بودم گفتم کیه گف هیشکی همکارمه گفتم اقاس گف اره اره اقاس. بعدش فهمیدم خانم بوده. زد زیرش رفتم از ایرانسل من شماره طرفو دراوردم زنگ زدم بهش اونم گف خانم شما شکاکی من به شوهرت اطلاع میدم به من زنگ زدی توی محیط کار ما صمیمی هستیم هیچ ارتباطی نداریم همین. بعدشم شوهرم با من دعواگرفت و داستانای الکی تعریف کرد که دوس پسر دختره اومده محل کارشون و شوهر منو تهدید کرده و چاقو کشیده!! به نظرتون یه جای کار میلنگه یا نه؟؟؟

شما بگین چطور بفهمم توی محل کارش غلطب میکنه یا نه راه حل بگین توروخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مشخصه دیگه وقتی معلوم شده خانمه بوده دنبال اون خانمه می‌رفته ببخشید رک گفتم ولی واقعیت رو گفتم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دقیقا داره خیانت میکنه ازهمین الان بت بگم خداصبرت بده

مال منم زنه میگفت من به شوهرم میگم که سوتفاهم پیش اومده راجبم بدفکرکردی نگوشوهرش شوهر من بوده به شوهرم گفته بود چی بگم چی کنم انقدر باهم هماهنگ بودن خدا بزنتشون آدمای خیانتکارو الهی آمین طرف سه تا بچه داشت وشوهردارم بود عکسهای مستهجنشم هنوزدارم که فرستاده بود

دقیقا داره خیانت میکنه ازهمین الان بت بگم خداصبرت بدهمال منم زنه میگفت من به شوهرم میگم که سوتفاهم پ ...

میشه بیشتر بگی راجبشون ، این خانمه نشست منو نصیحت کرد گف شوهرت خیلی پاکه فکر بد نکن گف بچه رو از هرچی منع کنی بیشتر میره سمتش!!