2777
2789
عنوان

کیا ترک هستن⁉️

266 بازدید | 13 پست

بچه ها واقعا مرداشون غیرتی ان 

و جو مرد سالار داره ?! 

یا من کج فهمی برام پیش اومده

ترک های قشقایی

ما خیلی به زن بها میدیم سلیقه زن مهمه

تو کار و بزنینس ها و خرید ملک و املاک شون زن هاشون در نظر میگیرن

ولی دوست ترکی که دارم اینطوری نیست

نه اینکه زنارو اذیت کنن

ولی خیلی پسر سالارن 

خیلی میخوان مرداشون بگن ما مردونگی داریم 

خیلی انگار زناشون آدم حساب نمیکنن

این برداشت من بود

آیا واقعا اینطوری هستید یا من بد متوجه شدم

لطفا خودتون بی تعصب بگین

این چیزایی که تو نی نی سایت میگن اصلا واقعی نیس

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کاری به اینا ندارممن با خوده ترکا برخورد داشتم

منم داشتم ولی این چیزایی که اینجا میگن رو ندیدم

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

مردای ترک خیلی پرکارو تلاش هستند ولی چیزی که به دست میارند رو به نام زن نمیزنن اما وتوکارهاشون با همسرشون مشورت میکنند و خیلی هم خانواده دوست هستند

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
مردای ترک خیلی پرکارو تلاش هستند ولی چیزی که به دست میارند رو به نام زن نمیزنن اما وتوکارهاشون با هم ...

اره اصلا هیچی  به زن نمیدن 

من پدرم نصف اموالش به اسم مامانمه 

درصورتی که مامانم یک ساعتم کار نکرده

کلا فارس ها زن ستیزی شون کمتره انگار‌

همینه...دختر از ترک بگیرید ولی دختر ندید...از عروس خیلی توقع دارند ...ولی مرد همش باید در اوج احترام باشه...

ترک هستم و عروس ترک شدم...

اینقدر رو همسرم کار کردم که جدیدا یکم همکاری می‌کنه باهام و خیلی خوب شده ...باید با سیاست روشون کار بشه تا تو سروری کنی 🤪

ترک ها به خانم اهمیت بالایی قائل هستن اینو از تاریخ میشه فهمید کلمات خانم ، بیگم ، خاتون و ... برای جایگاه بالای زنان توسط ترکها داده شده هر وقت شما یک کلمه ی غرور آمیز برای جایگاه زن توی زبانها و قومیت دیگه پیدا کردید میتونیم بگیم شاید بقیه هم اهمیت میدادن چون واقعا بقیه زن را بی ارزش میدونستند

الانم همینه

من لایت تر و باکلاس تر از آقایون ترک ندیدم والا اینا همش شایعس که میگن مردهای ترک خیلی غیرتی و ... هستن غیرتی منظورم این نیست گیر بدن و اذیت بکنن ولی ببینن کسی مزاحم ناموسشون میشه طرفو ....