2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی ۱۰ساله درخونه خدام انواع نمازها ونذرها قرآن وذکر توسل به همه امام ها بریدم دیگه نمیدونم دیگه باید چکارکنم خدا صداموبشنوه.واست حمد خوندم انشاالله حاجت روابشی عزیزم

خیلی دردناکه دیگه نمیدونم باید چکارکنم

منم

من رفتم از یک کارشناس اعتقادی پرسیدم گفتم بعد خدا جایی را ندارم برم خدا پاسخمو نداده

گفت صلاحت نبوده 

گفتم خب مگر خدا نعوذ بالله آزار داره بخواد ادیت کنه من که حاجتام چیز بدی نبوده که به صلاحم نبوده باشه

بعد گفت برو پیش مشاوره😐

واقعا جوابی نداشت

واقعا راهی نداریم بعد خدا کجا بریم؟ 

منممن رفتم از یک کارشناس اعتقادی پرسیدم گفتم بعد خدا جایی را ندارم برم خدا پاسخمو ندادهگفت صلاحت نبو ...

دقیقابه جزخداپیش کی بریم آخه من این مشکلی که دارم زندگیموجهنم کرده حل نشه نابودمیشم بخاطرش چندساله دارم دعا میکنم گفتن علتش گناهه شایدگناهی کردین نمازاستغفارتوبه ،ذکراستغفار ردمظالم هیچی نشد هرراهی رورفتم بن بست بود

دقیقابه جزخداپیش کی بریم آخه من این مشکلی که دارم زندگیموجهنم کرده حل نشه نابودمیشم بخاطرش چندساله د ...

حاجتت را بگو من برات دعا میکنم عزیزم شاید از زبان من حاجتت برآورده شد 

شما هم منو دعا کن. برای حل شدن مشکلاتم و روشن شدن مسیر 

حاجتت را بگو من برات دعا میکنم عزیزم شاید از زبان من حاجتت برآورده شد شما هم منو دعا کن. برای حل شدن ...

حاجتم شفامه اسمم لیلا شما هم بگو من برات دعا کنم میخوای شما به نیت من بخون من به نیت شما انشاالله این دفعه حاجت روابشیم من فردا به نیت شما ۱۰۰ توحید میخونم 

حاجتم شفامه اسمم لیلا شما هم بگو من برات دعا کنم میخوای شما به نیت من بخون من به نیت شما انشاالله ای ...

من تو نماز شب دعاتون میکنم.

من بیکارم و مجرد و سردرگم هستم.

دعا کنید خدا تو خواب یا از طریق نشانه مسیر را بهم نشون بده راهنماییم کنه و مشکلاتم حل بشه

من تو نماز شب دعاتون میکنم.من بیکارم و مجرد و سردرگم هستم.دعا کنید خدا تو خواب یا از طریق نشانه مسیر ...

باشه عزیزم اسمتون چیه البته اگه دوست ندارید نگید اگه میخوای شاغل بشی یه تاپیک زدم راجبش یکی ازفامیلامون شاغل شد.فقط دعا کردین واسم اطلاع بدین منم بهتون خبرمیدم