2777
2789
سه یوال دیگه وقتایی که اسپری رو نمیزنید اصلا سرفه ندارید؟ دختر من کلا تک سرفه داشت هر روز یه تک سرفه ...

وقتی اسپری میزنم خیلی بهتر میشم و ریه هام باز میشه ، گاهی وقتا تک سرفه هایی دارم اما سریع خوب میشم و حدودا 1 ساعت نیاز به اسپری ندارم ، 

اون اسپری که دختر شما استفاده میکنه اسپری خوبیه و عوارض نداره ، مراقب باشید فقط سرما نخوره چون بدتر میشه آسمش و اگه بدتر بشه مجبوره از اسپرهای قوی تر استفاده کنه ، مراقب باشید ، کدرسه رفتنی ماکس بزنه ، من خودم ماکس میزنم ،هوا هم از یه طرفی آلودست 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اسپری میزنم خیلی بهتر میشم و ریه هام باز میشه ، گاهی وقتا تک سرفه هایی دارم اما سریع خوب میشم و ...

متاسفانه دختر من کوچیکه ۶ سالشه و اصلا ماسک نگه نمیداره

و به ننیجه رسیدم وقتایی شکلات میخوره سرفه ها تت یک روز شدید میشن

شما سابقه آسم دارید؟میتونم سوال بپرسم؟ببینید اول اینکه وقتی اسپری نمیزنید یا دارو نمیگیرید اصلا سرفه ...

من نه پسرم اسم و آلرژی داره سرفه همیشگی نداره مگه زمانی سرمابخوره یا آنفولانزا که ریش درگیر بشه اون موقع سرفه داره و اسپری باید بزنه وگرنه سرفه قطع نمیشه برای یکی دوتا سرفه نه اسپری نمیخواد 

وقتی که درگیر بشه اسپری تا زمانی که کامل سرفه قطع بشه استفاده میکنم مثلا سه هفته تا یه ماه 

شما کدوم اسپری رو استفاده میکنیداخه اسپری نارنجی رو به من گفتن نهایت تا ۶ ماه میتونه بزنه

من از سیمیکورت 360 و اسپری های قرصی استفاده میکنم ، 

چون این دارو ها تاریخ مصرف داره ، فکر کنم بخاطر هممون باشه ، چند بار یکبار فرزندتون رو دکتر میبرید شما؟ ایشون حتما باید زیر نظر پزشک باشه

داروی انتی هیستامین هم کنار اسپری ها میگیرید؟

انتی هیستامین برای حساسیت هست نه آسم ، بیشتر کسایی استفاده میکنن که حساسیت دارند ، من حساسیت ندارم 

داروی انتی هیستامین هم کنار اسپری ها میگیرید؟

خود انتی هیستامین نه فکسوفنادین هم از خانواده انتی هیستامین ولی نسل جدیدتره که اونو استفاده میکنه 

وقتی شدت بیماری و سرفه زیاد باشه قرص دگزامتازون یا پردنیزولون ۵ هم بهش میدن 

متاسفانه دختر من کوچیکه ۶ سالشه و اصلا ماسک نگه نمیدارهو به ننیجه رسیدم وقتایی شکلات میخوره سرفه ها ...

چرا تو این سن کم آسم داره... تو ژنتیکتون این بیماری رو دارید شما؟ 

کسایی که آسم دارند نباید کره و شکلات و نوشابه و مخصوصا چای زیاد بخورن چون باعث میشه راه هوایی مسدود بشه ، لطفا بیشتر مراقب باشید ، آسم شوخی بردار نیست الان خیلی ها بر اثر آسم فوت میکنن مراقب باشید بدتر نشه ، فعالیت های ورزشی هم سعی کنید نبریدش 

براش مینی ماسک بخرید نه ماسک های بزرگ 

متاسفانه دختر من کوچیکه ۶ سالشه و اصلا ماسک نگه نمیدارهو به ننیجه رسیدم وقتایی شکلات میخوره سرفه ها ...

شکلات حساسیت زا هست 

دکتر بره پسرم میشه چیپس و پفک و سس مایونز کچاب  سوسیس و کالباس و نوشابه نخوره 

کلا چیزای حساسیت زا ممنوع 

سیمبیکورت داروی خوبیه ترمیم ریه هم هست

بله داروی خیلی خوبی هست اما متاسفانه خیلی عوارض بدی هم داره مثل تپش قلب ، با یه باز اسپری یجوری تپش قلب رو بالا میبره که وحشناکه اصلا...

چرا تو این سن کم آسم داره... تو ژنتیکتون این بیماری رو دارید شما؟ کسایی که آسم دارند نباید کره و شکل ...

بخاطر آلودگی هوا الان خیلی از بچه ها اسم کودکان دارن 

دکتر برای پسرم میگه تا سن بلوغ که ریش تقویت میشه خوب میشه انشاالله 

البته یه زمینه ژنتیک هم داره پسرم 

فقط باید کاملا رعایت کنه تا به بلوغ برسه