2777
2789
عنوان

﷽💌

23 بازدید | 3 پست

﷽💌

«سابِقوُا اِلی مَغفِرَةٍ مِن رَبُِّکم»(حدید/۲۱)

در این میدان مسابقه، با استغفار و طلب مغفرت 

از خدای تعالی، بر دیگران سبقت بگیرید.

هرگاه که گناه کردید!هرگاه که توبه شکستید؛

این را به خاطر داشته باشید:

اگرشما از گناهان خود خسته می‌شوید؛

خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود!:-)

پس از رحمت خدا نا امید نشوید!💔🌱🍃

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

✨ آیات نور ✨

وَ إِذا جاءَكَ الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِآیاتِنا فَقُلْ سَلامٌ عَلَیْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلى نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنْكُمْ سُوءاً بِجَهالَةٍ ثُمَّ تابَ مِنْ بَعْدِهِ وَ أَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَحِیمٌ،

هرگاه كسانیكه به آیات ما ایمان دارند نزد تو آیند، به آنها بگو:

«سلام بر شما!پروردگارتان، رحمت را بر خود فرض كرده؛ هركس از شما کار بدی از روی نادانی کند؛

سپس توبه واصلاح (جبران) نماید،

(مشمول رحمت خدا می‌شود چرا كه) آو آمرزندة مهربان است

(انعام/۵۴)

در_مسیر_نور# نماز# خدا_را_صدابزن#  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

✨💕خــــداونــدا ؛

نگذار که از تو فقط نامت را بدانم...

و نگذار که از تو تنها مشق کردن اسمت را به یاد داشته باشم...

همواره در من جاری باش...

همانگونه که خون در رگهایم جاری است..

خداوندا از تو می خواهم که هرگز

در بیابان هولناک زندگی تنها و بی یاور

رهایم نسازی...

از تو می خواهم که

در کوره راه  پر پیچ و خم زندگی تنهایم نگردانی...

که همواره محتاج وجودت هستم!!

نماز#  در_مسیر_نور#  خدا_را_صدابزن#  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

﷽💌

«سابِقوُا اِلی مَغفِرَةٍ مِن رَبُِّکم»(حدید/۲۱)

در این میدان مسابقه، با استغفار و طلب مغفرت 

از خدای تعالی، بر دیگران سبقت بگیرید.

هرگاه که گناه کردید!هرگاه که توبه شکستید؛

این را به خاطر داشته باشید:

اگرشما از گناهان خود خسته می‌شوید؛

خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود!:-)

پس از رحمت خدا نا امید نشوید!💔🌱🍃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز