2777
2789
عنوان

گذشته مهمه💔💔💔💔

139 بازدید | 13 پست

شمام گذشته داشتین یادتونه ؟

همسر یا رلتون با هیچ دختری بودن؟

نامزدم چند شب پیش می گفت با این بودم با اون بودم درسته پسرا عادیع براشون با اینو اون باشن ولی بعضی وقتا فکر می کنه چرا یادشع هنوز اونا رو حتا خونه هاشونو میگم نکنه هنوز بخاد اونا رو منو با اونا مقایسه کنه دارم دیونه میشم مخصوصاً الان ک دعوامون شده 🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشته همه بالاخره یکی دو نفر ممکنه باشن.

بنظر من فقط اگه طرف دیوونه وار عاشق یکی بوده باشه جای خطر داره و یا اینکه هول بوده باشه و از هیچ پسر دختر نگذشته باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من گذشته برام خیلی مهمه

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

آدمایی که درمورد گذشتشون با کسی حرف میزنن ببخشیدا جسارت نباشه نامزد شما رو نمیگم ولی خیلی حال به هم زن و کنسلن من به شخصه هیچکس بنظرم بد نیس جز آدمی که از بودن با فلان دختر و زهرا و مهناز و همه نام میبره پیشت و انگار دوستشی به احترام وچود تو هم باید حتی یادشم باشه به هیچ عنوان صحبتی نکنه مگر چیزی باشه که لازم باشه بدونی تو هم وگرنه رابطه های گذشته تو گذشته آن پسر خوبه تا حدودی تجربه به دست بیاره اما اصلا درست نیس جلو آدمی که دوسش داره حرفی از گذشته بزنه قطعا خیلی فرق بین آدمی که از گذشت‌ش میگه تا آدمی که سعی میکنه هیچی دیگ از گذشته پیش تو صحبت نکنه باید بشینی حرف بزنی باهاش هیچی بهتر از حرف زدن نمیتونه باشه تو خودت نریز همینا رو بگو و با زبون خوش برسون ما الان باهمیم و گذشته اهمیتی نداره ولی منو سرخورده میکنه بخای گذشتتو تو سرم بزنی پس این خط قرمزه دوس دارم رعایت‌ش کنی چون برام مهمی

آدمایی که درمورد گذشتشون با کسی حرف میزنن ببخشیدا جسارت نباشه نامزد شما رو نمیگم ولی خیلی حال به هم ...

خب آخه خودم پرسیدم اونم گفت اما ناراحت شدم ک چرا هنوزم اونا رو یادشه

خب آخه خودم پرسیدم اونم گفت اما ناراحت شدم ک چرا هنوزم اونا رو یادشه

تقصیر خودته که میپرسی

درضمن همههه گذشته دارن دلیل نداره ناراحت بشی و مقایسه کنی خودتو

تورو خواسته که تورو گرفتهه دیگهه