2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فریزر نیست فقط یخچال

من سایدش رو دارم راستش راضی نیستم سه ساله خریدیم میوه و پنیر و هر چیزی زود خراب میشه درصورتی که مال مامانم همالیاست البته قدیمش عالیه 

و دوم اینکه اصلا ساید نخری خیلی سخته جابه جا کردنش بخصوص اگه مستاجر باشی که بدبختی هست

من سایدش رو دارم راستش راضی نیستم سه ساله خریدیم میوه و پنیر و هر چیزی زود خراب میشه درصورتی که مال ...

چرا زود خراب میشه چ ربطی به یخچال داره

شاید دماش مناسب نیست

من میخواستم سایدشو بگیرم نگو 🥺 خیلی مدل گالریشو دوست داشتم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

چرا زود خراب میشه چ ربطی به یخچال دارهشاید دماش مناسب نیستمن میخواستم سایدشو بگیرم نگو 🥺 خیلی مدل گ ...

منم دقیقا مدل شو پسندیدم 

درجه هم دست کاری کردم درست نشد 

باز سرد تر کنی میوه ها توی یخچال یه می زنه

فقط یه کار کنی خوبه میوه و اینا کم تهیه کنی سه چهاروزی تموم شه

شما نصیحت میکنم سمت مارک اسنوا نرید بسیار کیفیت قطعات و مونتاژ پایین و بدرد نخور میباشد من از موقعی که لباسشویی را نصب کردم تا الان 4 مرتبه اومدن دل و جکر لباسشویی را ریختن بیرون دوباره جمع کردن و باز همون مشگل لرزش را داره میگن همه لباسشویی لرزش داره.دفع آخر هم که بدنه لباسشویی زنگ زد بدنه جدید آوردن میخواستن تعویض کنن که من از کیفیت رنگ بدنه جدید راضی نبودم چون همون جاهایی که از داخل کابین لباسشویی به علت افت رنگ شروع میشه به زنگ زدن بدنه جدید هم همونطور افت رنگ داشت کلید کردم برای تعویض کامل لباسشویی که قبول نکردن الان هم دل و جگر لباسشویی تو آشپزخانه ریخته و کسی جوابگو نیست نخرید اسنوا بیکیفیت هست

فریزر نیست فقط یخچال

محصولات اسنوا کلا خوب نیست فرگازش رو خریدم قسمت فرش کلا درست کار نمیکنه لباسشویش هر چند وقت بازی در میاره لباسارو خوب نمیشوره وقتی میخوام درشون بیارم میبینم پر از آبه