2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا دوست دختر سابقم بدون اینکه بهش میگفتم میفرستاد...

خدا شاهده هیچ وقت نگهش نداشتم ولی بیشتر حس میکنم یک دختر وقتی اعتماد و عشق بهت داره با اینکار دوست داره تعریف و تمجید بشه که قدرتشو نشون بده...

ولی پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید به هیچ وجه توی این دوره زمونه هر پسری جنبشو نداره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

حقیقتا دوست دختر سابقم بدون اینکه بهش میگفتم میفرستاد...خدا شاهده هیچ وقت نگهش نداشتم ولی بیشتر حس م ...

بله درسته اما خیلی بده قبل ازدواج چند تا پسر عکس نود ت رو دیده باشند😶💔

آخه میدونید بدی رابطه های الان اینه خیلی راحت ممکنه همه چی یه روز تموم بشه

بله درسته اما خیلی بده قبل ازدواج چند تا پسر عکس نود ت رو دیده باشند😶💔آخه میدونید بدی رابطه های ال ...

من اینطور فکر نمیکنم....

من کاری به پسرهای افراطی و یا طرز تفکر های الکی ندارم...

این رفتار رو جز طبیعی ترین رفتار توی رابطه میدونم، چون راجبش کلی تحقیق کردم یک دختر دوست داره از کسی که دوسش داره خواسته بشه و حتی از بدنش تعریف بشه...

و میلیون ها تفاوت بین دختری که نوود میده از روی عشق با دختری که کارش اینه برای همه ی پسرا نوود بده هست...

بالاخره توی روابط ممکنه اختلاف پیش بیاد، حتی اگه فردا هم ازدواج کنی با طرفت هزار بار رابطه جنـسـی برقرار کنی پس فرداش ممکنه طلاق بگیری(مخصوصا اینکه آمار طلاق 50 درصد هست)

ولی از اونجا که میبینم چه پسرها چه دخترها توی این دوره زمونه موندگار نیستن و کنار هم نیستن، پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید و یا اگرم میکنید زمانی بکنید که حداقل طرفتون نامزد باهاتون کرده باشه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁