2821
2789
عنوان

باسلام

682 بازدید | 48 پست

سلام دوستای گلم کسی تو باسلام جایی رو میشناسع که لوازم ارایشی با قیمت خیلی خیلی مناسب داشته باشه من تو یه روستا زندگی میکنم اینجا نگاه نمیکنن که جنسش چجوریه فقط به قیمتش کار دارن 

مثلا اینجا ریمل میدم 90/100

کرم پودر نهایت 100/110

رژلب 30/35

منظورم اینجور قیمتای کمی میخرن خودم هیچی پول ندارم ولی میخوام اگه کسی بهم قرض بده بیارم وبفروشم حتی شده ازهرکدوم یه دونه 

من وضعیت مالیم خیلی خرابه میخوام یه کاری رو شروع کنم با یع دونه ازهر کدوم تازه اینم اگه قرض بدن بهم پولشو😔 

کاربری دست دوتا دوست بدبخت خیلی از هم دوریم ولی قلبمون پیش همه🥲

شمارو خدا اگه همچین جایی میشناسید معرفی کنید یا اگه جایی که قسطی بهم بده چون بقران بچه دارم خرجشونو ندارم ومحتاج هزارتمنم خواهش میکنم بگید 😔🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم 

شماره های عمده فروش ها یا مغازه های بازار تهران رو ( یا بازار هر شهری که نزدیکتون هست) پیدا کن و بهشون بگو شرایطت رو 

معمولا تعداد پایین کار نمیکنن اما اگر بهشون بگی ممکنه بعضیاشون قبول کنن 

سلام عزیزم شماره های عمده فروش ها یا مغازه های بازار تهران رو ( یا بازار هر شهری که نزدیکتون هست) پی ...

ازکجا پیدا کنم گلم؟ 

ازکجا پیدا کنم گلم؟

همینطوری سرچ کن مثلا بنویس عمده فروش لواز ارایش بازار فلان شهر شماره تلفن میاره تو یه سری سایت ها 

یا اینکه توی اینستاگرام سرچ کن 

بعضب از این پیج ها هم سرایط همکاری مینویسن 

یا اگر کلا میخوای از لحاظ مالی کاری بکنی میتونی پروژه دانشجویی قبول کنی مثلا یک فایلی بهت میدن تایپش کنی تو word 

با گوشی هم میتونی اینکار رو انجام بدی.

توی چنل های تلگرام هست سرچ کن انجام پروژه های دانشجویی.

اینا شخصیه یعنی ایدیت رو میزاری هر دانشجویی بخواد میاد بهت میگه 

حالا این چیزیه که به ذهنم رسید بازم اگر چیزی به ذهنم رسید بتونی از خونه کار انجام بدی میگم بهتون 

همینطوری سرچ کن مثلا بنویس عمده فروش لواز ارایش بازار فلان شهر شماره تلفن میاره تو یه سری سایت ها یا ...

ممنونم ازتون خدا خیرتون بده🙏🙏

من ميتونم شما رو به يكي كه لوازم آرايشي بصورت عمده ميفروشه معرفي كنم ليكن قطعا بدون شناخت قرض نميده

خدا خیرتون بده درخواست دادم قبول کنید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز