2777
2789
عنوان

چرا پسرا عاشق میکنن یهو ول میکنن

292 بازدید | 20 پست

توروخدا اگه مرد نیستید و صرفا نر هستید با دخترای مردم اینکارو نکنید

تک‌تک حرفاتونم الکیه ابراز علاقه هاتون....

بخدا این دله از سنگ‌نیست

دیگه خسته شدم 

دیگه نمیدونم اعتماد کنم یا نه حرف‌کیو باور کنم

توروخدا با احساسات دختر مردم بازی نکنید💔💔💔

الان من موندمو دلتنگیام 

جیگرم داره اتیش میگیره مگه من چیکار جز خوبی کرده بودم

با بی پولیشم‌کنار اومده بودم

خدایا😭😭💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جهت خوش گذرونی، مردا خوششون میاد دنبال یک زن بیفتن بعد ولش کنن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ما دخترا هم نباید وارد رابطه بشیم  این اشتباهو داریم و اگر شدیم تا طرف قطعی نشده قلبمونو بپاش نریزیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان بگم مشکل از دختران بهتون بر میخوره 

من بار ها و بارها پیشنهاد دوستی داشتم ولی قبول نکردم 

چرا چون حرف باد هواس گفتن دوست دارم و عاشقتم اصلا کار سختی نیست ولی شنونده باید عاقل باشه سریه باور نکنه 

من شوهرم تا زمانی که نیومد خاستگاری و عقد نکردیم بهش اطمینان نکردم و وابسته نشدم 

ولی الان دیگه عقدیم دوسش دارم 

گفته بود ازدواج😭😭😭😭😭

تا پسر نیاد خاستگاری اصلا قبول نیس حرفش 

صمنا به چشم تجربه نگاهش کن لیاقت تو رو نداشته قدرتو ندونسته

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی