2777
2789

اون دخترا ساده نیستن پاک پاکن حقشون ادم مثل خودشونه من تاحالا نه اکس نه دوست پسر معمولی نه رل حتی با یه پسر چت هم نکردم هیچوقت هیچوقت پاک پاکم و کلا ازدواجم نمیکنم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اون دخترا ساده نیستن پاک پاکن حقشون ادم مثل خودشونه من تاحالا نه اکس نه دوست پسر معمولی نه رل حتی با ...

اخه خیلییی انگشت شماره پسری ک با هیچکس نبوده باشه اونم تو دوره زمونه الان

دختر افتاب مهتاب نديده به قولتون كمه ياشايدم نيس 

بنظرم هر كي كه با دوس دخترش ازدواج نكنه ميره با دوس دختر ديگران ازدواج ميكنه

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

دختر افتاب مهتاب نديده به قولتون كمه ياشايدم نيس بنظرم هر كي كه با دوس دخترش ازدواج نكنه ميره با دوس ...

دختر خوب هست ولی ب درد هرکسی نمیخوره وگرنه دختر خوب کم نشده خیلی از دخترا هم جز پسری ک باهاش دوستن از قبل با ادمای دیگه بودن و حتی شاید دست خورده ی پسر دیگه پسرا خودشون میپذیرن همچین چیزی رو؟ یا دختری ک باهاشون رابطه جن*سی داشته باشه و حتی خونه خالی بره؟ 

دختر خوب هست ولی ب درد هرکسی نمیخوره وگرنه دختر خوب کم نشده خیلی از دخترا هم جز پسری ک باهاش دوستن ا ...

چرا  بدرد نميخوره 

بدرد كسي ميخوره كه قدرشو بدونه

هر كسي لياقت همچين دختري رو نداره

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

دختر افتاب مهتاب نديده به قولتون كمه ياشايدم نيس بنظرم هر كي كه با دوس دخترش ازدواج نكنه ميره با دوس ...

دختر افتاب مهتاب ندیده زیاد هست ، اما چون با تو دوست نمیشن و دور ور پسرا نمیپلکن پسرا از وجودشون بی خبرن 

اینجا کنج امن حرفای ناگفته ست.. قصه ی تو چیه ؟🫂🌱