2777
2789
عنوان

گربه نجسه

214 بازدید | 18 پست

واقعا نمیفهمم چرا گربه هارو ناز میکنم یا بهشون غذا میدم مسخرم میکنن و بهم میخندن یا گربه رو کثیف و نجس میدونن. . خیلی خودخواهن این آدما و اصلا درکی ندارن

معمولا گربه ها خودشون میان دنبالم تو دست و پام که نازشون کنم و کنارم احساس امنیت میکنن😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با اونایی که واکسن زدن کاری ندارم ولی واقعا به گربه های خیابونی نباید دست زد

هزاربار تو سطل رفتن بین اشغالا

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

نجس و اینا رو نمیدونم ولی همین تفکر نجس یه نوع بی حرمتی به خداس که به مخلوق خدا رو بد میدونیم،ولی در کل میترسم از گربه به شدت اسیبی بهشون نمیزنم ولی اگر بیان پیشم پیشتشون میکنم 

نجس نیستن ولی چون تو کوچه خیابونن بیشتر در معرض میکروب و عفونت هستن و ممکنه واگیردار باشه ولی هر چی بتونم خوردنی میریزم براشون و مواظبشونم 

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

نجس تر از ادمای ک به حیونا اینو میگن نیستن

گربه خودشو تمیز میشه منم نازشون میکنم غذا میدم موهاش فقط میچسبه ب شلوارم ک اونم چیزی نیس امدی خونه دسستو میشکری همین

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

عزیزم موی گربه پاک نیست و اگر روی لباس باشه نمیشه با اون لباس نماز خواند .

گربه های معمولا در معرض آلودگی هستن و ترشحات پوست بدنشون آلودگی های محیطی رو جذب میکنه و به شما هم انتقال میده.

کلا انسان و حیوان نباید با هم اختلاط داشته باشن به ضرر هر دو هست و اینکخ

موی گربه اگر وارد دهان و معده بشه باعث بیماری های انگلی میشه

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین