2777
2789
به مدیر ساختمون گفتم البته خانم مدیرمون گفتم غیر این خانم نه تا زن دیگه تو این آپارتمانن اگر قرار با ...

واااااي 😂😂😂😂😂

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس ميكنم استارتر يه شالاپ شولوپ حسابي توي دست شويي راه انداخته . بياد بيرون ميبينه همه بيدار شدن ...

همینو بگو.تو اون یه ذره جا نخوره زمین.قشنگ خودشو نجس کنه.خیلیه..😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
ما تو دوران عقدمونم تا زمانی که خونه خالی نبود هیچچچ کاری نمیکردیم من خواهر مجرد داشتم شوهرمم همینطو ...

منم داشتم خواهر مجرد هنوزم دارم . خونه خودمون که حکومت نظامی بود . 

ولی همسرم فرزند آخره و پدر مادرش مسنن . اونجا راحت بودیم . همون خاطرات مخفیانه . 

همینو بگو.تو اون یه ذره جا نخوره زمین.قشنگ خودشو نجس کنه.خیلیه..😁

😂😂😂اخه خيلي طولاني شد 

منم یبار صدای همسایه مونو شنیدم متاسفاته .شب بود و سکوت خوب الانم که دیوارا ...... 😳

اونوقت اینایی که میگین، توی خونشون بچه کوچیک ندارن!!!!!! که صدارو حتی همسایه میشنوه!!!

.آخه آبم کم باز کنی که اصلا نمیشه.زیادم باز کنی که شیلنگ دستشویی دیوارو سوراخ میکنه😁😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
.آخه آبم کم باز کنی که اصلا نمیشه.زیادم باز کنی که شیلنگ دستشویی دیوارو سوراخ میکنه😁😁

لباس هاش رو كجا ميذاره ؟؟؟؟؟

😂😂😂اخه خيلي طولاني شد 

فکر کنم همه بیدار شدن نماز صبحو به جماعت بخونن پشت در دستشویی صف کشیدن

اونوقت اینایی که میگین، توی خونشون بچه کوچیک ندارن!!!!!! که صدارو حتی همسایه میشنوه!!!

نه. اقاهه مجرد بود فک کنم دوست دخترشو اورده بود. دیگه داشت تلافی میکرد😂

همه چیز