pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 عنوان این قرص سالم قرص پیشگیری 72 بازدید | 12 پست دوستان میشه ببینید پایین قرص زده27 09 3005اسم قرص هم اووسیز هستش نیازه دوباره بخورم یا این کافیه؟یکیشو ده دقیقه بعد را/بطه خوردم یکیش رو هم دو ساعت بعدش 1403/12/03 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fjkabir عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 96 چرا شما از کاندم برای پیشگیری استفاده نمیکنید قرص ممکنه جواب نده امیدوارم بهترین ها را تجربه کنید.
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 چرا شما از کاندم برای پیشگیری استفاده نمیکنید قرص ممکنه جواب نده ما عقدیم باور کن ماهی یه بار راب/طه داریم شوهرمم از کان/دوم خوشش نمیاد الان چیکار کنم به نظرت امروز صبح راب/طه داشتیم برم یه قرص دیگه بخرم بخورم؟
fjkabir عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 96 ما عقدیم باور کن ماهی یه بار راب/طه داریم شوهرمم از کان/دوم خوشش نمیاد الان چیکار کنم به نظرت امروز ... بخور ولی همش بخای بعد رابطه بخوری ممکنه ناباروری بگیری دفعات بعد ک.اندوم بزنید امیدوارم بهترین ها را تجربه کنید.
fjkabir عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 96 ما عقدیم باور کن ماهی یه بار راب/طه داریم شوهرمم از کان/دوم خوشش نمیاد الان چیکار کنم به نظرت امروز ... ولی خوشبختلتون تو بعضی شهر ها نمیشه ع جلو ر.ابطه داشت چون شب حجله پدر مادر عروس عقاید قدیمی دارن امیدوارم بهترین ها را تجربه کنید.
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 بخور ولی همش بخای بعد رابطه بخوری ممکنه ناباروری بگیری دفعات بعد ک.اندوم بزنید خودمم میترسم همین ماهی یه بار تا پریود شم انقدر استرس میکشم به نظرت چیکار کنم نکنه برای بدنم خطرناک باشه یکی دیگه بخورمخودمم از صبح دوباره استرس گرفتم اون قرص هم حالمو بد کرده
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 ولی خوشبختلتون تو بعضی شهر ها نمیشه ع جلو ر.ابطه داشت چون شب حجله پدر مادر عروس عقاید قدیمی دارن برای ما هم همون جوری مثل قدیم هستش حتی رسم دکتر هم داریم متاسفانهما هم نداشتیم اصلا ولی دیگه شوهرم نتونست الان فقط ماهی یا بار قایمکی داریم
fjkabir عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 96 خودمم میترسم همین ماهی یه بار تا پریود شم انقدر استرس میکشم به نظرت چیکار کنم نکنه برای بدنم خطرناک ... این دفعه بخور ولی بگو اگه رابطه های از وسایل پیشگیری استفاده کنه امیدوارم بهترین ها را تجربه کنید.
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 این دفعه بخور ولی بگو اگه رابطه های از وسایل پیشگیری استفاده کنه باشه مرسی عزیزم
fjkabir عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 96 برای ما هم همون جوری مثل قدیم هستش حتی رسم دکتر هم داریم متاسفانهما هم نداشتیم اصلا ولی دیگه شوهرم ن ... خب دارید شب حجله خون از کجا میخوای بیاری پسره نزنه زیرش بگه کارمن نبوده که بدبختی شروع میشه این اتفاق افتاد تو فامیل ما مراقب باش امیدوارم بهترین ها را تجربه کنید.
pianoo مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 270 خب دارید شب حجله خون از کجا میخوای بیاری پسره نزنه زیرش بگه کارمند نبوده که بدبختی شروع میشه این اتف ... دیگه خودش شرایط رو از اول میدونست که گفت
fjkabir عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 96 دیگه خودش شرایط رو از اول میدونست که گفت آره ولی طرف دختر خاله مارو ول کرد و گم گور شد گفت دخترتون خراب بودن کار من نبوده دختر خالع ما هم خودکشی کرد امیدوارم بهترین ها را تجربه کنید.