2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

چون همه ی راه های پیشگیری درصد خطا دارن 

این زیاده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

طبیعی اصلا جلو گیری نیست  هر کار کنی

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
ولی من اینکاروکردم الان دخترم ۱۵ سالشه

اصلا امن نیست

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

منبا ال دی باردارشدم..

دقیقا ماهای ک ال دی نخوردم حامله نشدم

ماهی ک میخوردم گرفته

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اخه خیلی مطمئنه از خودش شوهرم

اخه چ ربطی داره گلم 

شوهرتون اطلاعات نداره شما هم نداری ؟

باهم داخل یوتیوب فیلم های توضیحات رو ببینین یا گوگل که اگاه بشین 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

جلوگیری طبیعی یعنی اینکه دربیاری بریزی یه جا دیگ . یسریا تا قطره اخرو میریزن داخل اسمشم میزارم جلوگیری طبیعی و انتظار دارن که باردار نشن نمیفهمم این چ منطقیه 😐😐😐

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....