2777
2789

خوب هیچی دیگه

خدیا بعد پنج سال ناامیدم نکردی و دخترمو بهم دادی.هزاران مرتبه شکر.خدایا دوباره میخوام مامان بشم .اینبارم ناامیدم نکن.و هیچ وقت هم ناامید نمیشم.
به نظرم منتظر محبت و زندگی رمانتیک از جانب بقیه یا شوهرت نباش.خودت استارتشو بزن.خودت شروع کن تولد گر ...

اون هیچ وقت حوصله ی این کار هارو نداره میشینه جلو تلوزیون اخبار من تا میخوام یه حرفی درد دلی میگه وایستا وایستا بعدا بعد اخبار بگو اینقده خورده تو ذوقم اگه میتونستم تلوزیونو خورد میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعضی وقتا اینقده بی خیاله از این رفتارش ساعتها گریه کردم

ناراحت نباش عزیزم امیدوارم هرچه زودتر مشکلت حل بشه 

خدیا بعد پنج سال ناامیدم نکردی و دخترمو بهم دادی.هزاران مرتبه شکر.خدایا دوباره میخوام مامان بشم .اینبارم ناامیدم نکن.و هیچ وقت هم ناامید نمیشم.
پس سرتو به بچه ت گرم کن. من خودم مجردم شاید دارم اشتباه راهنمایی میکنم.پیش مشاور عم میتونی بری.

مجبورم همین کارو بکنم ولی پس خودم چی از همین الان دلم گرفته واسه اینده م واسه جونیم که داره میره

یه مدت اره عشق اولم قبل ازدواجم ولی اصلا ازش هیچ خبری نداشتم یه ندت نثل چه افتاده بود او ڋهنم ولی او ...

منم با ماددرشوهر زندگی کردم میدونم بمن میگفتن ناراحتی بروپول ازبابات بگیر بیار