بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باور کن من یه سال از تو کوچکتر بودم که ازدواج کردم هیچی بلد نبودم کلا هیچی .الانم نه ساله داریم به خوبی و خوشی زندگی میکنیم و یه دختر هم دارم.به خودت و زندگیت فرصت بده
خدیا بعد پنج سال ناامیدم نکردی و دخترمو بهم دادی.هزاران مرتبه شکر.خدایا دوباره میخوام مامان بشم .اینبارم ناامیدم نکن.و هیچ وقت هم ناامید نمیشم.
یه مدت اره عشق اولم قبل ازدواجم ولی اصلا ازش هیچ خبری نداشتم یه ندت نثل چه افتاده بود او ڋهنم ولی اونو به مل فراموش کردم من چون کمبود محبت دارم و واقعا زتدگی عاشقانه و رومانتیکی نداشتنم الان کمبوداشو هس میکنم داغون نیشم که مگه من چن سالمه اینطوری زندگی نیکنم
باور کن همه ی راه هارو رفتم هیچ وقت نخواستم به طلاق فک کنم چون بدترین ضربه رو اون موقع میخورم هزار بار باهاش حرف زدم که کم توجه ای بهم محبت نمیکنی یه بار نشده خودش پیشنهاد بده باهم بریم بیرون همیشه با بحث و بگو مگو
یه مدت اره عشق اولم قبل ازدواجم ولی اصلا ازش هیچ خبری نداشتم یه ندت نثل چه افتاده بود او ڋهنم ولی او ...
به نظرم منتظر محبت و زندگی رمانتیک از جانب بقیه یا شوهرت نباش.خودت استارتشو بزن.خودت شروع کن تولد گرفتن و کادو گرفتن.شاید توی طرف مقابل هم تغییری ایجاد بشه
هزار بار ازش قول گرفتم دوس ندارم خونه ی پدرت زندگی کنم یه خونه برام بگیر میگه نمیشه تو ادعات زیاده یه بار نشده حق و به من بده هر بار طرف خانوادشو میگیره