2777
2789
عنوان

خیلی عصبی ام

134 بازدید | 12 پست

امیدوارم حالتون خوب باشه 

بچه ها با توجه به شرایطم و اتفاقایی که گذشته برام افتاده به شدت آدم عصبی شدم 

همیشه سر نامزدم داد میزنم به خاطر کوچیک ترین موضوعات 

بنده خدا دیشب گفت یه پیج پیام میده دختره فکر کنم آشناست بزار ببینم کیه 

اینقدر باهاش بحث کردم که تو با دخترا چت می کنی و...که آخرش گفت من نباید هیچیو برات تعریف کنم

می‌دونم کارم اشتباهه بعد پشیمون میشم ولی دست خودم نیست یه آدم عصبی مهربون زود رنجم

نامزدمم نباید جواب دختره رو میداد حالا هر کسی میخواست باشه 

شاید ما هم اگه زندگی بهتری داشتیم اعصاب آرومتری داشتیم...

خیلی درد بدی هست اون لحظه فقط بحث میکنی که جوابشو بدی حقو به خودت بدی 

بعد میبینی ناراحت شده خیلی. و عذاب وجدان میگیری میخوای معذرت خواهی کنی اما...

میفهمم من اینجوری بودم در طول زمان درست شد 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با تو بوده ولی چون عصبی شدی گند زدی ب همه چی، خودتو‌کنترل کن و بترس ازینکه از دستش میدی، بعد وقتی ...

اره منم حق رو به خودم میدم درسته بهم گفته ولی چرا باید جواب یه پیج رو بده که بفهمه کیه اینقدر مهمه مگه

دقیقا منم مثل تو بخاطر گذشته انقدر عصبیم ک کسی جرعت نداره باهام حرف بزنه 😢

من ترک کردم💪🏻😍 البته گاهی میخام شوهرمو پاره کنم ولی ی صدایی توی گوشم میگه اروم باش فراریش نده😂

دقیقاچجوری درست شدی؟

رفته رفته سعی کردم موقع دعوا به حرف هایی که میخوام بزنم چند ثانیه فکر کنم 

با خودم بگم الان من اینو بگم ممکنه بعدا یادش نره هی باخودش مرور کنه؟ ممکنه انقدر ناراحت بشه حتی نخواد معذرت خواهیمو بشنوه؟ 

بجای داد هوار الکی بیشتر ارامش خودم رو حفظ کردم 

اگه اون حرف خیلی بدی میزد  بهش میگفتم این چ حرفیه و بعد سر سنگین میشدم باهاش خیلی سنگین با یه معذرت خواهی هم نمیبخشیدم برام گل میگرفت و کلی منت میشکید که ببخشم 

الان دیگه هر دو ارامشون بیشتر از هیجانی تصمیم گرفتمونه

البته تمام اینا برای شوهرم صدق میکنه تربیت هر مرد واقعا فرق داره 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
من ترک کردم💪🏻😍 البته گاهی میخام شوهرمو پاره کنم ولی ی صدایی توی گوشم میگه اروم باش فراریش نده😂

برای منم یع مدت جواب داده ولی بازم نتونستم باز خیلی جلوی عصبانیتمو میگیرم بدن درد میگیرم میزنه به بدنم 

(((( کاربری دست دو نفره ))))