2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یادم چند تا دوستام توی دوران راهنمایی قبل پریود شدن شون امپول زدن و خیلی تاثیر داشت

بعد پریودی فک نمیکنم زیاد خوب باشه آمپول

اول برو زیر نظر دکتر 

ببین ویتامین چیزی کم نداری

با انجام ورزش میتونی قدت زیاد کنی

بارفیکس خیلی خوبه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
من یادم چند تا دوستام توی دوران راهنمایی قبل پریود شدن شون امپول زدن و خیلی تاثیر داشتبعد پریودی فک ...

اره میخوام برم دکتر.خداکنه جواب بگیرم

کاربری دست چندین نفرههه

🥺🥺 یعنی اصلا همچین چیزی هستش؟

بله هست باید قبل از بسته شدن صفحات رشد تزریق بشه ولی معمولا تو سنین پایین اینکارو انجام میدن مثلا خانواده هایی که قد کوتاهی دارن مشخصه بچهاشون هم میانگینشون میشه تو سنین ۴ ۵ سالگی تزریق میکنن تو این سن ریسکیه

پدرم ۱۷۹مامانم ۱۶۰

عزیز اول باید بری پیش دکتر چکاپ و آزمایش بده چون توی ژن ات هست

و احتمالا تغذیه مناسب نداشتی

هنوز وقت هست با ورزش هم میتونی صفحه رشدت رو تحریک کنی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

آمپولش خطرناکه یکی از فامیلای ما تزریق کرده بودش نه تنها باعث قد بلندیش نشد استخون ترکوند و به شدتتتت چاق شددد قدت که خوبه تا ۱۸ سالگی رشد میکنی 

اشک شو،اما نه تو غم.

آمپولش خطرناکه یکی از فامیلای ما تزریق کرده بودش نه تنها باعث قد بلندیش نشد استخون ترکوند و به شدتتت ...

اره منم بخاطر ورزشم یک زمانی پیگیر بودم ولی خیلیا تو همین رشته تزریق کردن شانسیه جواب بگیری یکی انداخته بود به یکی از پاهاش فقط یکی از پاهاش پنج ساعت بلندتر از اون یکی شد بخاطر همین قضیه معلول شد

اره منم بخاطر ورزشم یک زمانی پیگیر بودم ولی خیلیا تو همین رشته تزریق کردن شانسیه جواب بگیری یکی اندا ...

وای شت چقد بد

کلا شانسیه اون فامیل ماهم جواب نگرفت و خیلیییی خیلییی چاق شد رفته بود دکتر گفته بودن با ورزش و رژیم لاغر نمیشی باید عمل کنی

اشک شو،اما نه تو غم.