2777
2789
عنوان

چرا بعضی خواستگارا دنبال

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 108 پست
دوستان دوستان کلاازنظرتمام روانشناساوازقدیم تاامروزمردتامیین کننده هست حس چندش بهتون دست نمیده بریدب ...

این باید از کجا اومده؟ کی خونش از بقیه رنگین تر بوده که اومده برای بقیه باید و نباید تعیین کرده؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

چون اینروزا باید دنبال منفعتت باشی قبلنا دخترا فقط دنبال منفعت پسر بودن حالا پسرا هم دنبال منفعتت

دقیقا پسر بجز پول چه چیزی رو فراهم میاره ؟ دیگه همونم دخترا دارن در میارن  همین الانشم خودتون اسمی از پدر نمیارید و میگین فقط مادرم ، وای به روز بچه هاتون .. آقایون نسل جدید اینجوری پیش بره جایگاهی تو خانواده ندارین چون پخت و پز و شست و شو مهر محبت و حمایت و نگهداری ووو همش با مادره ، و حالا جای پدرش هم میگیره یعنی مسائل مادی هم با مادره 

عملا دیگه پشیزی ارزش ندارین 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم مستقل بودن رو برای زن ضروری می‌دونم ولی مرد ایرانی که حقوق خیلی بیشتری نسبت به همسرش در ازدواج ...

البته مسئله‌ی خانه‌داری توافقیه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بله خب یه تفاوت های بین زن و مرد هست و من یکی شخصا بعد تولد بچم اصلا نتونستم کار کنمولی خب همونجور ک ...

اگر هم نتونستم کار کنم به خاطر بيماري خودم و منفعل بودن همسرم بود ایشون ترجیح دادن فشرده کار کنن ولی تمام مسئولیت های بچه با من باشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اینا یبار باید ضربه بخورن ک بفهمن زن بایدزنانگی کنه ن اینکه فقط کار کنه

اتفاقا زنانگی زنای شاغل بیشتره معمولا بیشتر به خودشون میرسن آگاهی و لوندی و اعتماد به نفس بیشتری هم دارن درآمد هم دارن

کار خارج از منزل مردونه نیست و زنانگی رو کمرنگ نمیکنه 

دقیقا پسر بجز پول چه چیزی رو فراهم میاره ؟ دیگه همونم دخترا دارن در میارن همین الانشم خودتون اسمی ا ...

دخترای قدیم یعنی مادرای ما با دخترای آلانی فرق میکنن 

دخترای امروزی دنبال پول و ماشین مدل بالا و.... خب چرا ما پسرا باید منفعت دخترا رو تامین کنیم چرا ماها نباید دنبال منافع دخترا باشیم مثل خودشون 

مرد

همینو میگم فقط یع کار کردنه هیچی دیگه نیست

واقعا اگه میخواد کار نکنه پس کاراییش چیه ؟ خجالت نمیکشه تو فروشگاه خانومش کارت در بیاره و حساب کنه ؟ پس چه بدردی میخوره

چطور بهش فشار نمیاد پس فردا بچه‌ش بجای اینکه بگه بابا برام پول میفرستی ؟ فلان چیزو میخری؟ بره به مامانش بگه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

میشه به جای روانشناسا نظر ندی؟ چندش؟ چرا چندشت بشه

چون نشانه ی اقتدارمردرومیرسونه

مردهای واقعی بهشون حس خوبی دست میده برای بهترین کس زندگیشون خرج میکنن ونیازهاش رورفع میگنن

جنتلمن بودن مرد

دخترای قدیم یعنی مادرای ما با دخترای آلانی فرق میکنن دخترای امروزی دنبال پول و ماشین مدل بالا و.... ...

از ابتدای تاریخ بشر شما دنبال زن خوشگل بودید این توقع بیجا نیست؟ به دخترا میرسه میشه آهن پرستی؟ الان دیگه پیشرفت کردید فقط خوشگلی کافی نیست باید خوشگل باشه،شاغل باشه،پلنگ باشه و...