2777
2789
عنوان

رفتم خرید عید💔🤌

757 بازدید | 37 پست

واییی باورتون نمیشه همش شومیز یا کت کوتاهههه بود ۵دور کل بازارو گشتم و در اخر کت و شلوار کرمی گرفتم ک ازش متنفرمممم با یه صندل ۱۲۰۰ هق💔🤌

و اگر میدانستم پایان این است شاید هرگز شروعی را آغاز نمیکردم

س تاش ۱۲۰۰ خیلی خوب خریدی عکسشو بزار

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

چرا کرمی خریدی

من مجبور شدم برم یه مانتو یاسی دارم کوتاه کنم بشه کت

از بس هم کت گرونه هم رنگ ها عجق وجق شدن 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب خریدی عکس بذار ما می‌خواستیم بریم برف داره میباره😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چرا کرمی خریدیمن مجبور شدم برم یه مانتو یاسی دارم کوتاه کنم بشه کتاز بس هم کت گرونه هم رنگ ها عجق وج ...

الان رنگ‌کرم و موکا و قرمز یا همون چررری مده و رنگ سال

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

خب چرا چیزی که دوس نداری رو گرفتی عزیزم؟! 

کلی بازار دیگه هست اگه تو شهرتون فقط یه بازار هست 

میتونستی آنلاین خرید کنی یا اگه نزدیک یه شهره 

بزرگتر هستین میزاشتی یه روز میرفتیم اونجا خرید میکردی 

واقعا چه کاریه وقتی چیزی دوس نداری رو میخری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خیلی گرونیه 

ولی من امسال تجربه از سال‌های دیکه خوب مدیریت کردم از ۳،۴ماه پیش هرماه برای دوتا بچه هام لباسای خوشگل خریدم تا ماه پیش که روی هم نفری ۳دست لباس با کیفیت و شیک و کفش دارن 

برای شوهرمم ماه قبل خریدم این ماه هزینه ها برا خودمه 😜

من همه رو از پیج سفارش دادم انواع اقسام پیج لباس دارم حتی لباس راحتی ولباس زیر  بازار هیچی نداره و بدرد نخور اما پیج خیلی متنوع وخوشگلن همه هم قیمت مناسب پیج کیف وکفش دارم شال دارم لباس دارم انواع کت وشلوار انواع شومیز خدایش دمشون گرم چون دوقلو دارم اصلا وقت خرید نداشتم فقط واسه شوهرم رفتیم خرید براخودمو دوقلوهامو از پیج خرید کردم

خیلی مزخرفه رنگش واسه بچه ها، خود بچه ها اصلا با همچین رنگهایی ذوق نمیکنن

چی بگم والا