73aryana96 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 511 عنوان ادامه تحصیل 1111 بازدید | 21 پست سلام خانوما میشه کمکم کنین میخوام ادامه تحصیل بدم 23سالمه سوم دبیرستان وبا دوتا تجدیدرهاکردم بارشته ی حسابداری میخوام برم رشته ام روهم تغیربدم ازکجاوکی باید شروع کنم میخوام پرستاری بخونم راهنمایی کنین 1396/10/18 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا۱۳۶۹ عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 19601 باید بری مدارس بزرگسالان .از سال دوم دبیرستان رشته ی تجربی رو بخونی.موفق باشی خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
_ghazal_ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 5190 از همین الان شروع کن کتابای تجدبیو بخون باید کنکور بدی پرستاری بدون کنکور نمیشه ❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤
نارسیـــــس۹۶ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8562 برو یه دور زیستو بخون اگه نظرت عوض نشد شروع کن واسه کنکور بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست
مهاخانمی عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 331 بنظرم برو رشته خودتو ادامه بده کارش بیشتره قبولیشم راحت تره الان هر کی پرستاره بعد از طرح میگن بفرما برو خونت
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17749 درواقع دیپلم نداری؟؟؟؟فکرکنم سه سال دبیرستان روبایددوباره ثبت نام کنی ازاول رشته تجربی بخونی ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
آرتیمیس عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 2728 پرستاری می گن یه دوره هست میذارن. ولی اصلااا یادم نمیاد کجا برگزار می کنن. توی مدت کوتاه ولی فشرده. مدرک معادل می دن. حق کار هم دارن. بپرس. مطمئنم چنین چیزی هست ولی هیچی راجع بهش یادم نمیاد الان. با هزینه خودت هم هست. میگفت ۱۵ یا ۲۰ تومن اینا میشه.
saaabaa عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3845 والا بستگی داره اگه بدون کنکور میتونی که برو بدون کمکور کاردانی و بخون واسه کارشناسی کنکور بدهمنم دیپلمم حسابداری بود 3 ترمم دانشگاه حسابداری خوندم بعد عوض کردم الان صنایع شیمیایی میخونم روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند
_ghazal_ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 5190 برو یه دور زیستو بخون اگه نظرت عوض نشد شروع کن واسه کنکور آفرین حرف خوبی زدیزیست واقعا سنگینه باید کتابای سه سالو با هم ترکیب کنی خیلی سنگینه ❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤
_ghazal_ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 5190 پرستاری می گن یه دوره هست میذارن. ولی اصلااا یادم نمیاد کجا برگزار می کنن. توی مدت کوتاه ولی فشرده. ... اینو برداشتن عزیزم چون حق اونایی ک پرستاریو توو دانشگاه میخونن واقعا ضایع میشد برا بهیاری این هست ❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤
نارسیـــــس۹۶ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 8562 آفرین حرف خوبی زدی زیست واقعا سنگینه باید کتابای سه سالو با هم ترکیب کنی خیلی سنگینه خود بچه های تجربی میمونن تو زیست بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست
پرنسس8 عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 86 فکر کنم اگه از یه مدرسه بپرسی دقیق تر جوابتو بدن. قبلش حتما چندتا از درسای پرستاری رو توی اینترنت گیر بیار بخون.ببین خوشت میاد یا نه.پرستاری شغل سختیه.همه کارا روی دوش پرستاراس.ببین دلشو داری یا نه.من همش دنبال پزشکی بودم تازگیا فهمیدم اصلا دلشو ندارم.وقت خودمو تلف کردم
_ghazal_ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 5190 خود بچه های تجربی میمونن تو زیست من ک ب شدت عاشقشم ❤اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه❤
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17749 استارترنمیتونی همون دیپلم حسابداری بگیری ولی برای کنکوررشته تجربی روبخونی وشرکت کنی؟؟؟؟یه سوال دیگه نمیشه پول داددیپلم خرید؟؟؟؟منظورم اینه دیگه نخوای اون درساروبخونی وامتحان بدی یه مبلغ بگیرن مدرک روبدن؟؟؟؟این سوال دوستمه نمیدونم چی بگم بهش ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤