2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

1111 بازدید | 21 پست

سلام خانوما میشه کمکم کنین میخوام ادامه تحصیل بدم 23سالمه سوم دبیرستان وبا دوتا تجدیدرهاکردم بارشته ی حسابداری میخوام برم رشته ام روهم تغیربدم ازکجاوکی باید شروع کنم میخوام  پرستاری بخونم راهنمایی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درواقع دیپلم نداری؟؟؟؟فکرکنم سه سال دبیرستان روبایددوباره ثبت نام کنی ازاول رشته تجربی بخونی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

پرستاری می گن یه دوره هست میذارن. ولی اصلااا یادم نمیاد کجا برگزار می کنن. توی مدت کوتاه ولی فشرده. مدرک معادل می دن. حق کار هم دارن. بپرس. مطمئنم چنین چیزی هست ولی هیچی راجع بهش یادم نمیاد الان. با هزینه خودت هم هست. میگفت ۱۵ یا ۲۰ تومن اینا میشه. 

والا بستگی داره اگه بدون کنکور میتونی که برو بدون کمکور کاردانی و بخون واسه کارشناسی کنکور بده

منم دیپلمم حسابداری بود 3 ترمم دانشگاه حسابداری خوندم بعد عوض کردم الان صنایع شیمیایی میخونم

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
برو یه دور زیستو بخون  اگه نظرت عوض نشد  شروع کن واسه کنکور

آفرین حرف خوبی زدی

زیست واقعا سنگینه باید کتابای سه سالو با هم ترکیب کنی خیلی سنگینه 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
پرستاری می گن یه دوره هست میذارن. ولی اصلااا یادم نمیاد کجا برگزار می کنن. توی مدت کوتاه ولی فشرده. ...

اینو برداشتن عزیزم 

چون حق اونایی ک پرستاریو توو دانشگاه میخونن واقعا ضایع میشد برا بهیاری این هست

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

فکر کنم اگه از یه مدرسه بپرسی دقیق تر جوابتو بدن. قبلش حتما چندتا از درسای پرستاری رو توی اینترنت گیر بیار بخون.ببین خوشت میاد یا نه.پرستاری شغل سختیه.همه کارا روی دوش پرستاراس.ببین دلشو داری یا نه.من همش دنبال پزشکی بودم تازگیا فهمیدم اصلا دلشو ندارم.وقت خودمو تلف کردم

استارترنمیتونی همون دیپلم حسابداری بگیری ولی برای کنکوررشته تجربی روبخونی وشرکت کنی؟؟؟؟

یه سوال دیگه نمیشه پول داددیپلم خرید؟؟؟؟منظورم اینه دیگه نخوای اون درساروبخونی وامتحان بدی یه مبلغ بگیرن مدرک روبدن؟؟؟؟این سوال دوستمه نمیدونم چی بگم بهش

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤