2777
2789
عنوان

حرکات شدید جنین

267 بازدید | 16 پست

سلام مامانا تکونای نی نی خیلی شدیده و شکمم خیلی سفت میشه بیش از یک ساعت طول کشیده ممکنه نی نی تو شرایط بدی باشه یا مهم نیست من باید تحمل کنم 

خدایا شکرت...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه بار اینطور شدم ماه آخرمم بود خیلی ترسیدم رفتم بیمارستان نوار قلب گرفت گفت چیزی نیست شمام برو چک کنن

واقعا برای شعور بعضی ها اینجا باید متأسف بود با تو هستم که هر وقت ازت سوال میکنم جواب نمیدی مگه از دماغ فیل افتادی؟

دكتر اين هفته به من گفت  اگه انقباض هاي منظم داشتي مثلا نيم ساعت يبار، خطرناكه بروبيمارستان. ولي مثلا روزي دوبار طبيعيه.تكوناشم ديگه طبيعيه مخصوصا اگه جفت خلفي داشته باشي.مثل من.انقد تكوناش شديده كه يهو دادميزنم.

درد ندارم خیلی حرکاتش شدیده و اروم نمیشه انگار بیقراره شکمم حس میکتم پاره میشه هفته سی و پنجم

اواخر بارداری طبیعیه. منم اواخرش اینجور بودم. یه شب انقدر تکون خورد شوهرم خیلی ترسید. بعد دکتر گفت طبیعیه. دیگه از الان به بعد کم کم بچه میاد پایین

اخه اینقدر طولانی بیش از یک ساعته ؟    

اول که دکتر برو حتما شده اورژانسی خودتو برسون بلوک زایمان تا معاینه بشی .منم همچین دردی کشیدم قلنج بوده و با گرم نگه داشتن حل شده

به امید روزی که امضامو تغییر بدم که بالاخره منم آدم شدم مهربون شدم.برام یه صلوات بفرست خواهش میکنم
دكتر اين هفته به من گفت  اگه انقباض هاي منظم داشتي مثلا نيم ساعت يبار، خطرناكه بروبيمارست ...

اره منم جفتم خلفیه خیلی دردم میاد با تکوناش یه دفعه سیخ میشم سر جام 

خدایا شکرت...