2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهای موج دار( از اون موهایی که هم صافه هم موج دار و با یکم نم شدنش فر میخوره با اینکه صافه) 

استعداد چاقی ( زیاد چاق نیستم تپل بودم به سختی خودمو تا یجایی لاغر کردم ولی از زندگی چیزی نفهمیدم)

پرمویی(پوستم خیلی سفیده و این خیلی بده )

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
موهای موج دارتو کراتین کن چاقی هم با ورزش حله مو هم لیزرمیشه دیگه چی😂😂

موهای موج دارمو مادرم نمیزارههههه (میتونم بکنما ولی هروقت اون یچیزی مخالفه به دلم نمیشینه تقریبا ریده میشه بهم جدی میگم😂)

شیش ساله دارم با ورزشو رژیم لاغر میکنم هنوز نرسیدم به خواسته م

لیزر هم کل بدننن اینهمه موو هنوز نتونستم خجالتمو بزارم کنار برم لیزر 

همشونم هردفعه شیو میکنم 

جونم درمیاد دیگ 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
موهای موج دارمو مادرم نمیزارههههه (میتونم بکنما ولی هروقت اون یچیزی مخالفه به دلم نمیشینه تقریبا رید ...

وای اره مامان منم همش با مخالفتاش میرینه تو من

شیش سالللل مگه میشه نرسی

خب یدفه ک نرو همشو لیزر یکی یکی😂

وای اره مامان منم همش با مخالفتاش میرینه تو منشیش سالللل مگه میشه نرسیخب یدفه ک نرو همشو لیزر یکی یک ...

اروم اروم رژیم گرفتم تنها چیزی که جواب داد ثابت موند 

سریع گرفتم برگشت وزنم