2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم از خود راضیه

150 بازدید | 8 پست

همش میخواد بگه زنت نمیتونه بین ما خراب کنه

منم به خواسته شوهرم احوالش پرسیدم دیشب

تابه حال جواب پیامم نداد آنلاین میشه حتی نگاهم نمیکنه شوهرمم گفت نقطه ضعف دسش ندی پیامش پاک نکنیا یا زیر پست بچش نوشتیم عزیز زندایی و داییشه چون من فالوش ندارم نوشت فدای دایش

جز بدی هیچی نداره همش باکاراش میخواد بگه مااولیم تو اخری😔دلم واقعا گرفت بچها منم هیچ واکنشی نکردم چون شوهرم میگه نقطه ضعف میدی دسش

به شدت سمیه باهاش بدم میاد سمتم باهاش خوبم خودشو میگیره گفتم دیگه اخرین پیامم بهش هست لیاقت نداره 

باز به شوهرم گفتم جواب پیامم نداد گفت بی تفاوت باش 

ومامانم میگه اصلا جواب نده خیییلیم فرد مهمیه

که بزرگش کردی شما میگید شوهرم بهش بگه یا نگه بی تفاوت باشیم؟

برات مهم نباشه،ولی دیگه ن پیام بده نه چیزی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من مثل خودش باهاش رفتار کن ،ببین اون یه جوری رفتار میکنه انکار تو وجود نداری اصلا هیچی حسابت نمیکنه تو هم دقیقا مثل خودش باش هیچ پیامی بهش نده اصلا حسابش نکن مگه کیه اصلا برات مهم نباشه به شوهرت هم نگو یه وقت بهش میگه بعد اون کیف میکنه فکر میکنه حالا چه گوهی هست

به نظر من مثل خودش باهاش رفتار کن ،ببین اون یه جوری رفتار میکنه انکار تو وجود نداری اصلا هیچی حسابت ...

خیلی ناراحت شدم ولی خودم زدم به بیتفاوتی

چیزیم پاک نکردم که نقطه  ضعف بدم دسش ولی خیلی ناراحت شدم

خیلی ناراحت شدم ولی خودم زدم به بیتفاوتیچیزیم پاک نکردم که نقطه ضعف بدم دسش ولی خیلی ناراحت شدم

به نظر من ناراحت هم نشو اصلا ارزش ندارن اینجور ادمایی فقط باید بی تفاوت باشی