2777
2789
عنوان

دلتنگی های یک غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 36 پست

من به دلم افتاده که همین تازگی معشوقتون رو می‌بینید وبراتونم دعا میکنم از صمیم قلب معلومه که خیلی دل پاکی دارید مطمئن باشید با مصلحت خدا می‌رسید به آرزوتون خدا میخواد بیشتر بهش نزدیک بشیدشاید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من به دلم افتاده که همین تازگی معشوقتون رو می‌بینید وبراتونم دعا میکنم از صمیم قلب معلومه که خیلی دل ...

سلام. خیلی ممنون از محبتت عزیزم. دل خودتم پاک و مهربونه. از لحن پیامت مشخصه. ممنون از همدلیت. ❤ هرچی خدا بخواد

میشه برام دعا کنید واسه کنکورم چند وقته بی‌حال و سنگین شدم نمیتونم درس بخونم خیلی اذیت میشم شما دلتو ...

حتما عزیزم اگر لایق باشم حتما‌.

انشالا موفق باشی. 

یه آزمایش کم خونی ضرر نداره. گاهی کم خونی باعث کرختی و بی حالی هست. گاهی م آدم نیازز به یه استراحت کوتاه داره. انشالا روحیه تو بدست میاری به زودی. کنکور یکمی شرایطش فشار داره. درک میکنم. باید سعی کنی روحیه ات رو حفظ کنی‌ . برات دعا میکنم انشالا بهترین نتیجه رو بگیری .

من به دلم افتاده که همین تازگی معشوقتون رو می‌بینید وبراتونم دعا میکنم از صمیم قلب معلومه که خیلی دل ...

ببخشید من متوجه نشدم آقا هستید. بهرحال ۱۰۰ درصد دست کم ۲۰ سال از من کوچکترین. بازم ببخشید بخاطر لحنم. 

امشب خیلی گریه کردم اومدم نی نی سایت اولین تاپیک اینو باز کردم من یکی خیلی دوس دارم ولی خیانت کرد رفت با یکی دیگه که اونم نشد بهم‌برسن والان خاستگار دارم شرایطش خوبه ولی حالم خیلی بده نه میتونم کسی دیگه رو دوست داشته باشم نه اونو🥺 واز طرفیم شرایطم تو خونه خیلی سخته وخونواده سخت گیری دارم نمیتونم هیچ پیشرفتی کنم باید از صب تا شب تو خونه باشم

امشب خیلی گریه کردم اومدم نی نی سایت اولین تاپیک اینو باز کردم من یکی خیلی دوس دارم ولی خیانت کرد رف ...

سلام عزیزم. انشالا هرچی خیر و صلاحه براتون اتفاق بیفته‌ . 

نظر شخصیم اینه که به کسی که یکبار خطا به این بزرگی کرده نباید فرصت مجدد داد. خیلی تحملش سخته ولی سعی کنید ازش عبور کنید. و درمورد خواستگار جدید هم باز نظر شخصیم اینه که به خودتون فضا ی فکر بدید. اینکه بعد اون تجربه ی بد سریع وارد یه ارتباط دیگه بشید درحالیکه هنوز از قبلی حالتون خوب نشده، فکرنکنم کار درستی باشه‌ 

انشالا بهترین تصمیم رو بگیرید. توکل بخدا کنید‌ . اگر تونستید نمازشب بخونید. حال روحیتون خوب میشه. تضمین میکنم. منم دعا کنید اسمم سیماست. 

بعلاوه اینکه انگار تازه ۲۱ ساله شدین‌ خیلی خیلی وقت دارید هنوز. خیلی موقعیت و فرصت پیش میاد. 

سلام عزیزم. انشالا هرچی خیر و صلاحه براتون اتفاق بیفته‌ . نظر شخصیم اینه که به کسی که یکبار خطا به ا ...

چشم عزیزم میتونم باز باهاتون حرف بزنم نمیدونم چیکار کنم حالم خوب نیس

منم اسمم زهراست دعام کن لطفا

حتما عزیزم اگر لایق باشم حتما‌.انشالا موفق باشی. یه آزمایش کم خونی ضرر نداره. گاهی کم خونی باعث کرخت ...

بله کم‌ خونی دارم و زمستون که شده بیشتر اذیتم می‌کنه از لحاظ خواب و.. امیدوارم که حتما اتفاق بیفته برا شما هم اون چیزی رو که میخوایید🌹

سلام. خیلی ممنون از محبتت عزیزم. دل خودتم پاک و مهربونه. از لحن پیامت مشخصه. ممنون از همدلیت. ❤ هرچی ...

امروز سبک‌تر و زودتر بیدار شدم از روزای قبل شاید ازدعای خیر شما باشه ببینید برای سحر و .. هم برید رقیه شرعی استاد کاوه تو یوتیوب رو ببینید کاملا روحانی هست و اونم خیلی خوبه اگر اتصالی از قبل بوده باشه صد البته که همین قرآن و نماز شب خیلی قویه تو این موارد و بشدت انرژی مثبت داره تو دفع نحسی ها اما میتونید برای اینکه خیالتون راحت بشه این کار هم انجام بدید موکلین قرآن فرشته ها هستند که خودشون قدرتمند ترین مخلوقاتند از هر نظر و لازم باشه حتی موکلین سحر رو هم اگر خیلی خطا کنند میکشند و این قدرتیه که خدا به قرآن داده چه خوبه که سراغ این دعا گیرا نرفتید برای کارتون وخیلی بعید می‌دونم اثری از قبل مونده باشه موفق باشید

امروز سبک‌تر و زودتر بیدار شدم از روزای قبل شاید ازدعای خیر شما باشه ببینید برای سحر و .. هم برید رق ...

ممنون که معرفی کردید. نمیدونستم. 

انشالا خبرای خوب از خودتون بدید.⚘