2777
2789
عنوان

شوهرم اصلادوستم ندارع

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 56 پست
یکی دوساله یکی سیزده سالشه خرجی شونوازکجابیارم

برو سرکار.  خوبه نصف خونه هم بنامته اینطور میگی   

زن هس هیچی به نامش نیس مهریه هم میبخشه جدامیشه بابچه. شمافقط داری بهانه میاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته ؟تحصیلاتت چیه؟خودت نمیتونی کار کنی؟خانوادت چی کمک نمیکنن؟مهریه؟

ببین منم میتونم با مهریه خونه بگیرم خانوادم اصلاپشتم نیستن من دیپلمه سنم سی و هفت سالمه 

گلم دوتاپسردارم به نظرتون چکارکنم براخرجی

ببین تاپیک قبلی هاتو خوندم تو خودت به شوهرت وابسته ای همونطور که درست حدس زدم پسرت و بهانه کردی بعد رفتی واسه طلاق اما دوباره برگشتی باز دومین بچه رو آوردی خرجی ام الان بهانه ست وگرنه طبق قانون شوهرت خرج بچه هاشو میده ولی یه چیزی بهت میگم بخدا هیچ مردی عاشق یه زن بی غرور و بی عزت نفس نمیشه تو خیلی بی غروری خیلی خودتو بی ارزش میکنی بهت گفتن بچه بیار باز شوهرت زنه رو ول کنه اصلا فکر نکردی شوهرت اگه میخواست با بچه پایبند بشه که همون اولی و داشت پایبند میشد 

برو سرکار. خوبه نصف خونه هم بنامته اینطور میگی زن هس هیچی به نامش نیس مهریه هم میبخشه جدامیشه باب ...

آ ه بابا دنبال بهانه ست بچه دومش و هم زمانی آورد که فهمید شوهرش زن دوم گرفته از عمد رفت حامله شد خودش وابسته ست بچه رو بهانه کرده 

ببین منم میتونم با مهریه خونه بگیرم خانوادم اصلاپشتم نیستن من دیپلمه سنم سی و هفت سالمه

لطفا انقد بی غرور نباش 

مردی که رفته با ی زن دیگه که به شوهرش خیانت کرده ازدواج کرده لیاقت تو رو داره ؟

به خدا حیف میشی هنوز سنی نداریییی 

اومدی تو این دنیا زندگی کنی نه تحمل 

مهریتو تا ته بگیر (با مشورت ی وکیل که بتونی کامل بگیری)

ی خونه بگیر با بچه هاتم یه زندگی قشنگ و با ارامش بدون وجود این مرد تشکیل بدین

اگه از پولت بازم موند ی سرمایه گذاری بکن که ماهانه بتونی ازش پول در بیاری 

ایشالا خدا کمکت کنه  

خب تو که به حرف کسی گوش نمیدی چه کمکی

من اشتباهات زیادی مردم ولی الان خیلی خرجابالاس پسربزرگمم توقعش زیاده الان منم برم سرکارروزی چقدرمیخام کارکنم نهایت چهارصدتومن به نظرتون میشه باچهارصدتومن زندگی چرخوند

من اشتباهات زیادی مردم ولی الان خیلی خرجابالاس پسربزرگمم توقعش زیاده الان منم برم سرکارروزی چقدرمیخا ...

پدر بچت خرجش و میده خرج هر دو رو میده تو رو طلاق میده بچه هات تا آخر عمر بچه اون مرد هستن الکی دنبال بهانه نباش تموم کن این خفت و خاری رو مهریه داری نصف خونه هم به نامت هست با مشورت وکیل میتونی همه رو بگیری بعدم برو مژه کاری ناخن کاری به خودت برس شاغل شو خدایی این زندگی نیست تو داری بازم خودت میدونی دیگه